The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Λέστερ

Sevilla-Leicester-23.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Ένας άλλος αγώνας των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα παιχτεί μεταξύ της Σεβίλλης και της Λέστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων προτιμούν την ομάδα από την Ισπανία, και για τέτοια γραμμή υπάρχει λόγος, επειδή οι «αλεπούδες» τον τελευταίο καιρό παίζουν πολύ αδύναμα όχι μόνο εκτός έδρας, αλλά και γενικώς, ενώ η Σεβίλλη απόκτησε φόρμα και δείχνει καλό ποδόσφαιρο.

Τρίτοι στην Ισπανία

Η Σεβίλλη σε πέντε τελευταίους αγώνες κέρδισε τρεις φορές, μία φορά έπαιξε ισοπαλία και μια φορά έχασε. Η ήττα συνέβη στον αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ, ισοπαλία καταγράφηκε με τη Βιγιαρεάλ και οι νίκες συνέβησαν με την Οσασούνα, Λας Πάλμας και Eibar. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Σεβίλλης βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει 49 πόντους στο ενεργητικό της. Εντός έδρας της στο ισπανικό ελίτ πρωτάθλημα η Σεβίλλη έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε 9 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Εκτός έδρας πολύ χάλια

Η Λέστερ Σίτι εκτός έδρας φαίνεται εντελώς αδύναμη στην τρέχουσα σεζόν. Στην Premier League οι “αλεπούδες” εκτός έδρας έχουν παίξει 13 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν 10 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Λέστερ Σίτι έχει χάσει τέσσερις φορές με μία νίκη. Η νίκη έχει συμβεί στον αγώνα κυπέλλου εναντίον Ντέρμπι Κάουντι, ο οποίος παίχτηκε στο “King Power”. Η Λέστερ Σίτι έχασε από την Μπέρνλι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σουόνσι και Μίλγουολ.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη στην επερχόμενη συνάντηση είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα από την Ισπανία παίζει πολύ ωραία εντός έδρας, ενώ η Λέστερ είναι πολύ κακή εκτός έδρας. Σε μια τέτοια κατάσταση να στοιχηματίσει κανείς στη μελλοντική φιλοξενούμενη ομάδα είναι απλά χάσιμο λεφτών, ενώ η έκδοση με τη Σεβίλλη φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σεβίλλη θα νικήσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *