The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη εναντίον Βιγιαρρεάλ

Sevilla-Villarreal-05.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 1:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, θα παιχτεί πολύ ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ της Σεβίλλης και Βιγιαρεάλ. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται στη ζώνη των ηγετών, η Σεβίλλης αγωνίζεται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» διεξάγει μάχη για να προκριθεί στην τετράδα των ισχυρότερων, δηλαδή για τη θέση στη ζώνη του Champions League.

Εντός έδρας Σεβίλλη

Επί του παρόντος η Σεβίλλη βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος, στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων είναι 42 πόντοι. Τον ίδιο αριθμό πόντων έχει η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τέσσερις μονάδες περισσότερο. Εντός έδρας της η Σεβίλλη έπαιξε 9 παιχνίδια στη Πριμέρα στην τρέχουσα σεζόν: 8 νίκες και μόλις μία ήττα, σκόραρε 21 γκολ, παραδέχθηκε 11, είναι το δεύτερο εντός έδρας αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, καλύτερο έχει μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σημείωσε 29 πόντους, αλλά μετά από 11 αγώνες.

Εκτός έδρας μας του «πάτους»

Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα που έχει την ισχυρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, σε 20 αγώνες της σεζόν 2016 – 17 της Πριμέρα Ντιβισιόν το «κίτρινο υποβρύχιο» έφαγε μόνο 14 γκολ στην εστία του, δηλαδή, 0,7 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Εκτός έδρας η Βιγιαρεάλ στο τρέχον πρωτάθλημα έπαιξε 9 αγώνες, σκόραρε 8 γκολ και έφαγε 6.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη εντός έδρας χάνει πολύ λίγο, ενώ η Βιγιαρεάλ παίζει ουσιαστικά στην άμυνα σχεδόν πάντα, ειδικά στον εκτός έδρας αγώνα. Σε τέτοια κατάσταση, το στοίχημα στο under φαίνεται αρκετά λογικό, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι παραγωγικό, με αυτό μπορούμε να μη συμφωνήσουμε, αλλά να επωφεληθούμε από τις αυξημένες αποδόσεις για under. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 3,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *