The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σεβίλλη – Βαλένθια

sevilla-valencia-26-11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη έπαιξε κακά τον αγώνα της Τρίτης στο Champions League εναντίον της Γιουβέντους, τον οποίον έχασε με σκορ 1:3. Ο επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θα είναι η Βαλένθια, η οποία δεν παίζει ακόμη πολύ αποτελεσματικά, παρά τον ερχομό του νέου προπονητή, αλλά ταυτόχρονα οι «νυχτερίδες» έχουν καλό δυναμικό και είναι αρκετά ικανές για έκπληξη.

Εντός έδρας ήττες

Η Σεβίλλη έχασε δύο επίσημους εντός έδρας αγώνες στη σειρά, πρώτα από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στη συνέχεια από τη Γιουβέντους στη φάση των ομίλων του Champions League. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας μετά από 12 γύρους η ομάδα βρίσκεται στην Τρίτη θέση στην κατάταξη, έξι μονάδες πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι απίθανο η Σεβίλλη να πετύχει να αγωνιστεί για την πρώτη θέση, ενώ για την 3η ή 4η θέση του Champions League αυτή η ομάδα θα μπορούσε να το καταφέρει πολύ καλά.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Βαλένθια έχει καλό ανθρώπινο δυναμικό, αλλά, παρ’ όλα αυτά, οι “νυχτερίδες” μετά από 12 γύρους έχουν στο ενεργητικό τους μόνο 11 πόντους, βρίσκονται στην 16η θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, μόλις δύο μονάδες πριν από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκονται Σπόρτινγκ, Οσασούνα και Γρανάδα. Ταυτόχρονα, εκτός έδρας η Βαλένθια δείχνει καλά αποτελέσματα, έχοντας σημειώσει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα έξι παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη είναι ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν έναν πολύ δύσκολο αγώνα με την Γιουβέντους μεσοβδόμαδα, ενώ οι “νυχτερίδες” είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν ήσυχα για το επερχόμενο παιχνίδι, να επιδίδονται σε τακτική και θεωρία. Οι “νυχτερίδες” ξέρουν καλά να παίξουν εκτός έδρας, και αυτή την ικανότητά τους θα την αποδείξουν το επόμενο Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βαλένθια με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *