The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαχτάρ – Σεβίλλη 28/04/2016 στις 22:05

Шахтёр-Севилья-28.04

Στο πλαίσιο του ημιτελικού του Europa League η Σαχτάρ Ντόνετσκ στο γήπεδο στο Λβιβ θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη. Οι Ισπανοί είναι γνωστοί μαχητές για τα Κύπελλα, οι οποίοι κατά τις τελευταίες σεζόν έχουν επανειλημμένα κερδίσει το Europa League, και είναι οι πρωταθλητές του. Επίσης στη σύνθεση οι παίκτες της Σεβίλλης φαίνονται ισχυρότεροι από τους Ουκρανούς, αλλά είναι ποδόσφαιρο, και μερικές φορές γίνονται θαύματα.

Και πάλι χωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή

Στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας έχει καθοριστεί η πρωταθλήτρια και είναι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ντιναμό Κιέβου, η οποία τον περασμένο Σαββατοκύριακο νίκησε την Βόρσκλα Πολτάβα με σκορ 1:0. Οι «ανθρακωρύχοι» ακόμα μπορούν να κερδίσουν το Κύπελλο της Ουκρανίας, και, φυσικά, το Europa League. Το Eurocup για τους «ανθρακωρύχους» στην τρέχουσα σεζόν έχει γίνει μια διέξοδο, οι παίκτες της Ντόνετσκ σε αυτό το τουρνουά παίζουν με μεγάλη επιθυμία και δείχνουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Δεν ξέρει να παίξει εκτός έδρας

Η Σεβίλλη είναι μια εξαιρετική ομάδα. Οι «κοκκινόλευκοι» παίζουν καταπληκτικά εντός έδρας τους, έχοντας στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ τρίτο αποτέλεσμα, αφήνοντας μπροστά μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα. Όμως εκτός έδρας οι παίκτες της Σεβίλλης απλά δεν ξέρουν να παίξουν, στο πρωτάθλημα της Ισπανίας σε 17 εκτός έδρας συναντήσεις η ενδεκάδα του Unai Emery δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε έναν αγώνα, περίπου η ίδια απογοητευτική εικόνα για τη Σεβίλλη είναι και στο Europa League.

Πρόβλεψη

Η Σαχτάρ παίζει με έμπνευση στα εντός έδρας παιχνίδια στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, 3:1 – νίκη επί της Άντερλεχτ, 4:0 – επί της Μπράγκας. Η Σεβίλλη, βέβαια, είναι αντίπαλος υψηλότερου επιπέδου από τους Βέλγους και τους Πορτογάλους, αλλά η αδυναμία των φρουρών του Unai να παίξουν εκτός έδρας προσθέτει στους «τυφλοπόντικες» πιθανότητες επιτυχίας, τουλάχιστον στον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο «Arena Lviv». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Σαχτάρ δεν θα χάσει (1,50 στη William Hill)


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *