The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σασουόλο εναντίον Γιουβέντους

Sassuolo-Juventus-29.01

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 4:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Stadio Città del Tricolore

Στο πλαίσιο του 22ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας η Σασουόλο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα Γιουβέντους του Τορίνο. Οι “μαύρο-πράσινοι” σιγά-σιγά βγήκαν από την κρίση και άρχισαν να σκοράρουν τακτικά πόντους, ενώ η νυν πρωταθλήτρια ταξιδεύει στο Reggio Emilia για να κερδίσει, πολύ κοντά οι “ζέβρα” άφησαν να πλησιάσουν τους “λύκους”.

Βελτιστοποίησαν την κατάσταση

Η Σασουόλο το 2017 ημερολογιακό έτος έχει παίξει τέσσερις αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η μοναδική ήττα συνέβη στο Κύπελλο Ιταλίας από την ομάδα του Di Francesco Cesena από τη Σέριε B. Ισοπαλία καταγράφηκε στο ματς με την Τορίνο, ενώ η νίκη έγινε πάνω στην Παλέρμο και Πεσκάρα. Μετά το 21ο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας στο ενεργητικό της Σασουόλο είναι 24 βαθμοί και η 14η θέση στην κατάταξη στη Σέριε A.

Ο ηγέτης της Σέριε A

Η Γιουβέντους έπαιξε 20 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα, οι «ζέβρες» έχουν στο ενεργητικό τους 48 βαθμούς και την πρώτη θέση. Μία μονάδα διαφορά με την Γιουβέντους έχει η Ρόμα, τέσσερις – η Νάπολι. Επιπλέον, η Γιούβε έχει έναν αγώνα στο χέρι, δηλαδή στους χαμένους πόντους η νυν πρωταθλήτρια έχει χάντικαπ τεσσάρων μονάδων. Εκτός έδρας στο τρέχον πρωτάθλημα της Ιταλίας η Γιουβέντους έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε πέντε νίκες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σασουόλο είναι η ομάδα που αγαπά και ξέρει πώς να επιτεθεί, με τη σειρά της η Γιουβέντους σπάνια σκοράρει στους αντιπάλους της στο ιταλικό πρωτάθλημα λιγότερα από δύο γκολ, οπότε δεν θα είναι έκπληξη αν στο επερχόμενο παιχνίδι οι ομάδες μαζί θα σκοράρουν περισσότερα από δύο γκολ, δηλαδή, θα σπάσουν το over. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: over 2,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *