The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Ίντερ

southampton-inter-03-11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 10:05 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον, Hampshire

Η Ίντερ, που άγνωστο πώς παίζει τελευταία, την Πέμπτη πρόκειται να επισκεφθείτε τη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι “άγιοι” έχουν πολύ σοβαρή στάση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, όπως αποδεικνύεται από τη σύνθεση που Puel συνεχώς βγάζει σε αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Τα αποτελέσματα της Sotón δεν είναι κακά, και οι Άγγλοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, το οποίο, με τη σειρά του, θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση της ομάδας στο γύρο των πλέι-οφ.

Ήττα από την Τσέλσι

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εντός έδρας της η Σαουθάμπτον έχασε από την Τσέλσι με σκορ 0:2, θα μπορούσαμε να πούμε σχεδόν χωρίς τύχη. Η ομάδα του Conte τώρα είναι καλοστημένη στο σύνολό της, σχεδόν δεν χάνει γκολ, οπότε δε χρειάζεται να στενοχωριέται πολύ για αυτήν την ήττα. Μετά από 10 παιχνίδια στο ενεργητικό των «αγίων» είναι 13 πόντοι και η 9η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, η ενδεκάδα του Puel μετά από τρεις συναντήσεις στο ευρωπαϊκό διαγωνισμό έχει καταφέρει να πάρει 4 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Χρειάζονται αλλαγές

Με τον de Boer η Ίντερ δε θα προχωρήσει πολύ, κατέστη σαφές στο 100% μετά από την ήττα στην Σέριε A, αυτή τη φορά από τη Σαμπντόρια, η οποία δεν ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Ίντερ μοιάζει άμορφη, η ομάδα δεν έχει αρχηγό, και μόνο εντός έδρας μερικές φορές προκαλεί αίσθηση ο Ικάρντι, ο οποίος έχει ήδη φέρει στον κουμπαρά της ομάδας του Μιλάνου όχι ένα βαθμό.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο ματς για την Ίντερ είναι εκτός έδρας, οπότε οι «μαύρο-μπλε» δεν θα έχουν επιπλέον συγκινήσεις, και απ’ αυτό θα επωφεληθούν πλήρως οι παίκτες της Σαουθάμπτον, οι οποίοι μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι θα βγουν στο γήπεδο με μέγιστο κίνητρο και συγκέντρωση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Σαουθάμπτον με απόδοση 1,76.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *