The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν

SaintEtienne-PSG-14.05

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ζοφρουά-Γκισάρ

Στις 14 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. στο Σαιντ-Ετιέν η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο Ζοφρουά-Γκισάρ θα φιλοξενεί τη Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα του 37ου γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Η Σαιντ-Ετιέν έχασε μόνο 1 παιχνίδι από τα τελευταία 8 της σεζόν, το αήττητο σερί των «πράσινων» πριν από το επερχόμενο αγώνα αποτελείται από τρία παιχνίδια, στα οποία σκόραρε 5 πόντους. Μετά από 35 συναντήσεις στο ενεργητικό της Σαιντ-Ετιέν υπάρχουν 50 πόντοι, με διαφορά τερμάτων 40 – 32, και 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1, πιο πάνω δεν μπορεί να ανέβει, αλλά να πέσει ακόμη και στη 10η θέση μπορεί σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν. Εντός έδρας η Σαιντ-Ετιέν σε 18 παιχνίδια σκόραρε 30 πόντους, τα μισά από τα παιχνίδια, δηλαδή 9, παίζοντας ισοπαλία. Παρεμπιπτόντως, το σερί των «πράσινων» εντός έδρας είναι 4 παιχνίδια, έχουν να κερδίσουν εντός έδρας 6 αγώνες, από τις 12 Φεβρουαρίου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κερδίσει 13 από τα τελευταία 15 παιχνίδια της σεζόν, χάνοντας μόνο 2 παιχνίδια, αλλά όπως δείχνει η ιστορία, τα πιο σημαντικά στο Champions League από την Μπαρτσελόνα 1:6, και αποκλείστηκε από το τουρνουά, στην Λιγκ 1 από τη Νις 1:3 και σχεδόν έχασε ευκαιρίες για τον τίτλο. Στο ενεργητικό της ομάδας του Unai Emeri είναι 83 βαθμοί μετά από 36 γύρους και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, με 3 πόντους διαφορά από τη Μονακό. Σε 18 παιχνίδια εκτός έδρας η ΠΣΖ κέρδισε 13 νίκες και έχασε 5 φορές, σκόραρε 39 πόντους, με διαφορά τερμάτων 36-20.

Η ΠΣΖ έχασε την τελευταία φορά από τη Σαιντ-Ετιέν στις 3 Νοεμβρίου του 2012, μετά απ’ αυτό οι ομάδες έχουν συναντηθεί 14 φορές, 5 φορές έπαιξαν ισοπαλία, και 9 φορές κέρδισαν οι Παριζιάνοι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν θεωρητικά την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο, άραγε σε κάθε παιχνίδι θα παίζουν για τη νίκη, και λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεσή τους, για να κερδίσουν. Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ 2 (-1) με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *