The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν εναντίον Μάιντς

saintetienne-mainz-24-11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ζοφρουά-Γκισάρ

Στον όμιλο C δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα, Σαιντ-Ετιέν και Άντερλεχτ έχουν σκοράρει από 8 πόντους, τρεις βαθμούς πίσω από την Μάιντς. Στην ουσία ο αγώνας για την έξοδο στα πλέι-οφ θα ξεδιπλωθεί ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Η πρόβλεψή μου για αυτό το παιχνίδι είναι η γηπεδούχος 0 με απόδοση 1,75.

Νομίζω ότι οι γηπεδούχοι έχουν υποτιμηθεί πολύ. Οι Γάλλοι εκτός έδρας έπαιζαν ίσια με την Μάιντς, ως αποτέλεσμα – το σκορ 1:1. Τώρα το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας τους και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Η Μάιντς είναι εντός έδρας παιχνιδιού ομάδα, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε οποιονδήποτε. Εκτός έδρας στους τελευταίους τρεις αγώνες της Μπουντεσλίγκα – ούτε μία νίκη. Για παράδειγμα, στα 5 εντός έδρας παιχνίδια σκόραρε 14 γκολ, ενώ στα 6 εκτός έδρας μόνο 7.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Schmidt χάνει πολλά. Στο Γιουρόπα Λιγκ έπαιξε 2:3 με την Γκαμπάλα, ποδοπατήθηκε από την Άντερλεχτ 6:1. Στην Μπουντεσλίγκα υπέστη ήττα από τη Λειψία (3:1), δύο φορές έχασε από το Φράιμπουργκ στο τελευταίο ματς.

Ειλικρινά, το πιθανότερο θα χάσει και από την Σαιντ-Ετιέν, και όχι ένα. Ο πάγκος της ομάδας είναι μικρός και προς το παρόν δεν καταφέρνει να συνδυάζει τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα με τις εσωτερικές υποθέσεις. Στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε μόνο 1 από 4 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα και βρίσκεται στην 8η θέση (χάρη στην τελευταία νίκη).

Οι γηπεδούχοι του αγώνα, νομίζω, έχουν ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα δεν έχει χάσει κανένα από τα 4 παιχνίδια. Εντός έδρας η ομάδα παίζει τέλεια: μόλις 1 ήττα σε 7 αγώνες του πρωταθλήματος (από τη Νις, η οποία κατέχει την πρώτη θέση).

Είναι δύσκολο να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα μοιάζει με την πρώτη συνάντηση, αλλά σε βάρος του εντός έδρας παιχνιδιού η Σαιντ-Ετιέν πρέπει να φαίνεται πιο πειστική.  Η πρόβλεψή μου είναι Οι γηπεδούχοι 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *