The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαίντ-Ετιέν εναντίον Νατν

SaintEtienne-Nantes-03.12

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 4:00 μ.μ. στο Σαίντ-Ετιέν στο Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ στον αγώνα του 16ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Σαίντ-Ετιέν θα φιλοξενεί τη Ναντ.

Η Σαίντ-Ετιέν βρίσκεται σε χάλια κατάσταση, η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη στις 10 τελευταίες συναντήσεις. Ξεκινώντας από τις 24 Σεπτεμβρίου στο ενεργητικό των “πράσινων” είναι 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η σειρά χωρίς τις νίκες της Σαίντ-Ετιέν είναι 7 παιχνίδια κα διαρκεί από τις 20 Οκτωβρίου. Στον τελευταίο γύρο οι “πράσινοι” χωρίς ευκαιρία έχασαν από την Μπορντό 0:3. Μετά από 15 γύρους στο ενεργητικό της ενδεκάδας του Julien Sable υπάρχουν 19 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 16-23 και η 11 θέση στον πίνακα της Λιγκ 1. Στην έδρα της Σαίντ-Ετιέν στους 8 αγώνες σημείωσε 12 βαθμούς, έχοντας σκοράρει και χάσει 12 γκολ, χωρίς νίκη από τις 14 Οκτωβρίου, τρεις ματς σε μια σειρά.

Η Ναντ είναι μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από την ΠΣΖ 1:4 και Ρεν 1:2. Μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι του επόμενου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Ναντ κέρδισε τη Μονακό 1:0 στην έδρα της. Σε 15 παιχνίδια η ενδεκάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι σκόραρε 26 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 14-15, και βρίσκεται στην 5η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Εκτός έδρας τα “καναρίνια” κέρδισαν 10 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, σημειώνοντας 7 και χάνοντας 12 γκολ. Η σειρά της Ναντ χωρίς νίκες εκτός έδρας φτάνει στους 4 αγώνες και διαρκεί από τις 24 Σεπτεμβρίου. Ενώ σειρά ήττων έχει τρία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Αυτή τη σεζόν, ιδίως, και γενικώς τα τελευταία χρόνια η άμυνα είναι ο ισχυρότερος κρίκος των δύο ομάδων, η επίθεση παίζει ασταθές και αναποτελεσματικά. Γι’ αυτό σε αυτό το ζευγάρι το σύνολο κάτω θέλει να μπει από μόνο του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *