The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε στις 19/08/2016

Сивасспор-Фенербахче-19.05

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου στις 20:00 στο Σίβας στο γήπεδο “4 Σεπτεμβρίου” η Σίβασπορ στον αγώνα της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τουρκίας φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε.

Η Σίβασπορ απέτυχε στο πρωτάθλημα και μόνο στα τελευταία παιχνίδια άρχισε να σκοράρει με συνέπεια τους πόντους, αρπάζοντας την ευκαιρία διατήρησης της θέσης στην ελίτ. Οι σημερινοί γηπεδούχοι δεν χάνουν 4 συνεχόμενα ματς. Μετά από 33 αγωνιστικές στο ενεργητικό της Σίβασπορ είναι 30 πόντοι, με διαφορά τερμάτων 32-46 και θέση στη ζώνη του υποβιβασμού στη 16η θέση στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας η Σίβασπορ παίζει αρκετά καλά, σημείωσε 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα και σκόραρε 20 πόντους με διαφορά τερμάτων 19-18.

Η Φενέρμπαχτσε δεν άντεξε τον αγώνα για τον τίτλο πρωταθλήτριας με τη Μπεσίκτας και έχοντας χάσει στη 32η αγωνιστική από τη Μπεσίκτας 1:2 εκτός έδρας, έχασε την ευκαιρία για τον τίτλο πρωταθλήτριας. Μετά από 33 γύρους η ομάδα του Πορτογάλου Vitor Pereira με 73 πόντους και διαφορά τερμάτων 58-25 εγγυημένα έγινε αντιπρόεδρος πρωταθλήτρια της Τουρκίας. Εκτός έδρας η Φενέρμπαχτσε έπαιξε 16 παιχνίδια και σκόραρε 28 πόντους.

Η Φενέρμπαχτσε τακτικά επικρατεί της Σίβασπορ σε όλα τα τουρνουά. Σε αυτό το πρωτάθλημα η “Φενέρ” κέρδισε 2:1. Ωστόσο, στον τελικό γύρο οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο και την ελπίδα για τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ, ενώ η Φενέρμπαχτσε μπορεί να χαλαρώσει σ’ αυτό το παιχνίδι. Ως εκ τούτου, θα τολμούσα να στοιχηματίσω στη νίκη των γηπεδούχων. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Σίβασπορ – 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *