The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Ρόσενμποργκ

Celtic(Sco)-Rosenborg(Nor)-26.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

26/07/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σέλτικ Παρκ, Γλασκώβη

Σέλτικ και Ρόζενμποργκ θα είναι ένα από τα ζευγάρια στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σέλτικ σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Ρόζενμποργκ έχει αρκετή διεθνή εμπειρία για να αντιμετωπίσει αξίως την ομάδα από τη Σκωτία.

Πέρασαν τη Λίνφιλντ

Η Σέλτικ χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασε στο δεύτερο προκριματικό γύρο την ομάδα Λίνφιλντ της Βορείου Ιρλανδίας. Ο πρώτος αγώνας της μονομαχίας έλαβε χώρα στο γήπεδο της Λίνφιλντ και έφερε το αποτέλεσμα 2:0 υπέρ των «Κελτών», ο δεύτερος χάρισε στους Σκωτσέζους νίκη 4:0. Αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Σέλτικ εντός έδρας στο φιλικό αγώνα έχασε από την Ολιμπίκ Λυών με σκορ 0:4, οπότε υπάρχουν ορισμένα προβλήματα σ’ αυτή την ομάδα.

Προβλήματα με Ντάνταλκ

Η Ρόζενμποργκ στην αναμέτρηση με την Ντάνταλκ έπρεπε να παίξει παράταση. Ο πρώτος αγώνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία, έληξε με ισοπαλία 1:1, το ίδιο αποτέλεσμα αναγράφτηκε στον πίνακα αποτελεσμάτων και μετά από 90 λεπτά του δεύτερου αγώνα. Ως αποτέλεσμα, στο 98ο λεπτό της συνάντησης στη Νορβηγία ο Vilyamsson από την Ρόζενμποργκ πέτυχε το καθοριστικό γκολ, η ομάδα προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ρόζενμποργκ έχει μια σταθερή αγωνιστική πρακτική, επειδή το πρωτάθλημα της χώρας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ πανεύκολα νίκησε τη Λίνφιλντ, αλλά η Ρόζενμποργκ είναι πιο δυνατή ομάδα από την πρωταθλήτρια της Βόρειας Ιρλανδίας, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «Κέλτες» θα έχουν δύσκολες στιγμές σε αυτή την αντιπαράθεση. Οι Νορβηγοί θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χάσουν στη Σκωτία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: νίκη της Ρόζενμποργκ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *