The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Λίνφιλντ

Celtic(Sco)-Linfield(Nir)-19.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 2

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σέλτικ Παρκ, Γλασκώβη

Η Σέλτικ έκανε ένα καλό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Λίνφιλντ, νικώντας τον αντίπαλο εντός έδρας του με σκορ 2:0. Τώρα σχεδόν κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η πρωταθλήτρια Σκωτίας θα προκριθεί στο τρίτο προκριματικό γύρο του τουρνουά. Παρά την εκτός έδρας νίκη με αυτοπεποίθηση η φόρμα της Σέλτικ απέχει πολύ από την ιδανική, αλλά οι Σκωτσέζοι είναι σαφώς υψηλότεροι στο επίπεδο από τους Βορειοιρλανδούς.

Μεγάλη ήττα

Μετά τον αγώνα με την Λίνφιλντ η Σέλτικ στο δικό της «Σέλτικ Παρκ» έπαιξε το φιλικό αγώνα εναντίον της γαλλικής Λυών, ο οποίος έληξε με μεγάλη ήττα των Σκωτσέζων με σκορ 0:4, και αυτό μετά που η Λυών έχε χάσει μια σειρά από τους ηγέτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Lacazette, Tolisso, Gonalons. Στη θέση των παιδιών αυτών ήρθαν ο Traore από την Τσέλσι, Mariano Diaz από την Ρεάλ Μαδρίτης και Marcelo από την Μπεσίκτας.

Ξεκούραση πριν από το δεύτερο αγώνα

Η Λίνφιλντ μετά τον αγώνα εναντίον Σέλτικ δεν έπαιξε άλλο, αυτή η ομάδα ξεκουραζόταν και προετοιμαζόταν για το δεύτερο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι η Λίνφιλντ πήρε μέρος στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα ήταν ισχυρότερη του συλλόγου La Fiorita. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης, ο οποίος έλαβε χώρα στο γήπεδο της Λίνφιλντ, έφερε νίκη στους γηπεδούχους 1:0, δεύτερος αγώνας έληξε με λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Από τη μία πλευρά, η Σέλτικ στο επερχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να πάρει την ικανοποίηση για την ταπεινωτική ήττα από την Λυών, η οποία έγινε μπροστά στους οπαδούς της, από την άλλη πλευρά, όμως, οι Σκωτσέζοι δεν είναι στην καλύτερη τους φόρμα, που έχει δείξει εντωμεταξύ και ο αγώνας με τους Γάλλους. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,54


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *