The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ – Αστάνα στις 03/08/2016 στις 21:45

Celtic-Astana-03.08

Τουρνουά: Τσάμπιονς Λιγκ

Στον τρίτο προκριματικό γύρο η Σέλτικ της Σκοτίας θα παίξει με την Αστάνα του Καζακστάν. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έληξε με ισοπαλία 1:1, αυτό το παιχνίδι διεξήχθη στην έδρα της Αστάνας. Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι του οποίου θα είναι οι παίκτες από τη Γλασκώβη.

Η ομάδα του Brendan Rodgers ποιοτικά προετοιμάζεται για τον επερχόμενο αγώνα με την Αστάνα. Ο σύλλογος έχει διαθέσει χρήματα για να ενισχύσει τη σύνθεση, καθώς και έχει κανονίσει τη συμμετοχή των παικτών της Σκωτίας στο Διεθνές Champions Cup, στο οποίο η Σέλτικ έχει παίξει ήδη δύο αγώνες εναντίον τη Λέστερ Σίτι και τη Μπαρτσελόνα. Με την πρωταθλήτρια της Αγγλίας ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1, ενώ από την ισχυρότερη ισπανική ομάδα οι Βρετανοί έχασαν με σκορ 1:3. Αποτελεσματική ισοπαλία στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Αστάνα βοηθάει τους Σκωτσέζους, γιατί τώρα η Σέλτικ θα βολευτεί ακόμη και μια λευκή ισοπαλία στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες του Rogers θα παίξουν μόνο για τη νίκη.

Η Αστάνα την προηγούμενη σεζόν συμμετείχε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτή τη σεζόν οι Καζάκοι δεν ήταν τυχεροί με την κλήρωση. Το πρωτάθλημα της Σκωτίας πιθανώς είναι ακόμη πιο αδύναμο από το πρωτάθλημα του Καζακστάν, αλλά η Σέλτικ είναι ομάδα σε σύνθεση και εμπειρία αισθητά ανώτερη από την Αστάνα. Εντός έδρας τους οι Καζάκοι έπρεπε να κερδίσουν, αλλά η εντός έδρας ισοπαλία διατηρεί για τους εκπροσώπους της Κεντρικής Ασίας μικρές πιθανότητες επιτυχίας.

Πρόβλεψη

Οι εταιρίες στοιχημάτων είναι πεπεισμένοι ότι οι Σκωτσέζοι στο επερχόμενο παιχνίδι θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς. Η Αστάνα είναι μια καλή ομάδα, αλλά οι Καζάκοι θέλουν ακόμη πολύ για να φτάσουν στο επίπεδο της Σέλτικ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σέλτικ με απόδοση 1,60 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *