The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάο Πάολο – Ατλέτικο Νασιονάλ στις 7/7/2016 στις 03:45 π.μ.

SaoPaulo-Atl.Nacional

Στο πλαίσιο των πρώτων ημιτελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες η βραζιλιάνικη Σάο Πάολο εντός έδρας της θα υποδεχτεί την κολομβιανή ομάδα Ατλέτικο Νασιονάλ. Οι πρώτοι αγώνες του Νοτιοαμερικανικού Κυπέλλου σπάνια λήγουν αποτελεσματικά, οπότε οι εταιρείες στοιχημάτων από το επερχόμενο παιχνίδι δεν αναμένουν μεγάλο αριθμό των γκολ.

Έμειναν μόνο δύο βήματα

Η Σάο Πάολο καθ’ οδόν προς τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες στο πλαίσιο των πλέι-οφ του πρωταθλήματος πέρασε την Τολούκα του Μεξικού και την ομάδα της Βραζιλίας την Ατλέτικο Μινέιρο. Πριν στη φάση των ομίλων η ενδεκάδα του Edgardo Bauza πήρε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό με τη Ρίβερ Πλέιτ της Αργεντινής, Στρόγγεστ της Βολιβίας και Τρουχιλιάνος της Βενεζουέλας. Σε έξι αγώνες της φάσης των ομίλων η Σάο Πάολο έχασε μόνο πέντε γκολ. Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας η μέση δυνατότητα να χάνει της «τρικολόρ» είναι περίπου ίδια όπως και στο Κόπα Λιμπερταδόρες – ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ πέρασε με σιγουριά τον όμιλό της στο πλαίσιο του πιο διάσημου τουρνουά των συλλόγων στη Νότια Αμερική. Οι αντίπαλοι των «πράσινων» ήταν: Ουρακάν της Αργεντινής, Πενιαρόλ της Ουρουγουάης και Sporting Cristal του Περού. Σε έξι αγώνες της φάσης των ομίλων οι Κολομβιανοί σημείωσαν πέντε νίκες και μια ισοπαλία και δεν έχασαν ούτε ένα γκολ. Από τα πλέι-οφ οι Κολομβιανοί αποκλείσανε την Ουρακάν και Ροσάριο Σεντράλ.

Πρόβλεψη

Μόνο ένα βήμα έως τον τελικό, τα νεύρα των παικτών είναι τεντωμένα, και η τιμή του κάθε λάθος είναι πολύ υψηλή. Τα πρώτα παιχνίδια των Κυπέλλων σπάνια παίζονται αποτελεσματικά, μάλλον δεν θα αποτελεί εξαίρεση και το επερχόμενο παιχνίδι, ειδικά δεδομένου ότι όσο οι Βραζιλιάνοι, τόσο και οι Κολομβιανοί ξέρουν να αμύνονται καλά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *