The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάντερλαντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Sunderland-ManchesterCity-05.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 5 Μαρτίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο του Φωτός

Το πρόγραμμα του 27ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα ολοκληρώνει η μονομαχία μεταξύ Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Σίτι, μαχητής για την επιβίωση εντός έδρας του θα φιλοξενεί μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Αγγλία. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τη ΜΣ ξεκάθαρο φαβορί, αυτή η θέση είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι “μαύρες γάτες” είναι έμπειροι μαχητές, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

Κακά στατιστικά στοιχεία

Σε πέντε ακραίους αγώνες η Σάντερλαντ έχασε τρεις φορές, μία φορά έπαιξε ισοπαλία και άλλη μία φορά κέρδισε. Η νίκη συνέβη σε εκτός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, ισοπαλία στον αγώνα εναντίον Τότεναμ, οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, Έβερτον και Σαουθάμπτον. Στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι “μαύρες γάτες” βρίσκονται στην τελευταία 20η θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων είναι 19 βαθμοί και αποχή από την σωτήρια 17η θέση είναι μόλις τρεις μανάδες.

Μετά τον αγώνα για το Κύπελλο

Η Σάντερλαντ περισσότερο από μία εβδομάδα ξεκουραζόταν και προετοιμαζόταν για τον αγώνα κατά της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι ίδιοι οι «αετοί» είχαν πολύ λιγότερο χρόνο για ανάρρωση, επειδή αυτή η ομάδα έχει συμμετάσχει μεσοβδόμαδα στο ματς του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Χάντερσφιλντ. Εκείνος ο αγώνας δεν ήταν ο πιο δύσκολος να τη Μάντσεστερ, αλλά πήρε κάποιες δυνάμεις της ενδεκάδας του Γκουαρντιόλα. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ΜΣ έπαιξε 13 παιχνίδια, όπου σημείωσε 9 νίκες και 4 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Σάντερλαντ είναι αισθητά κατώτερη στην τάξη από το μέλλον της αντίπαλο, αλλά οι “μαύρες γάτες” ξέρουν να εκπλήξουν, όπως έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια εναντίον Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας, οπότε οι «αετοί» δεν είναι να χαλαρώσουν. Ειδικά επειδή στη φρεσκάδα οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν πλεονέκτημα έναντι Μάντσεστερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάντερλαντ με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *