The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα – Μίλαν

roma-milan-12-12

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Η Ρόμα ήδη συνηθισμένα ξεκίνησε δυνατά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Παρά τα λάθη που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος, οι “λύκοι” συνεχίζουν να αγωνίζονται για τα χρυσά μετάλλια του πρωταθλήματος. Έτσι, στους τελευταίους πέντε γύρους η Ρόμα κέρδισε 10 από 15 πιθανούς βαθμούς, όπου έπαιξε ισοπαλία με την Έμπολι 0:0, έχασε από την Αταλάντα 2:1, καθώς και νίκησε την Μπολόνια 3:0, Πεσκάρα 3:2 και Λάτσιο 0:2. Ως αποτέλεσμα, με 32 βαθμούς η Ρόμα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Με τη σειρά της η Μίλαν αυτή τη σεζόν απλά δεν μπορεί να μην ευχαριστήσει τους φιλάθλους των “ροσονέρι”. Η Μίλαν έχει καιρό να δείξει τόσο καλή προετοιμασία, παράλληλα παραμένοντας ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Νίκη στην ακραία περιοδεία επί της Κροτόνε 2:1 ήταν η δεύτερη στη σειρά, και έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της ομάδας σε πέντε παιχνίδια στη σειρά. Ως αποτέλεσμα, με 32 πόντους η Μίλαν καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην κατάταξη, πίσω από τη Ρόμα σε διαφορά των γκολ.

Πρόβλεψη

Στην ιστορία της προσωπικής αντιπαράθεσης μεταξύ αυτών των ομάδων τον τελευταίο καιρό η νίκη στις περισσότερες περιπτώσει ήταν στο πλευρό της  Ρόμα, η οποία κέρδισε 2 από τους 5 τελευταίους αγώνες. Ενώ η Μίλαν πήρε μία νίκη, και δύο φορές οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία. Η Ρόμα εντός έδρας δείχνει τέλειο αποτέλεσμα, έχοντας σημειώσει 7 νίκες σε 7 αγώνες με συνολικό σκορ 23:6. Η Μίλαν, αν και είναι ελαφρώς πίσω από την άποψη αυτή, αλλά εκτός έδρας δεν υπάρχει ίσος με τη Μίλαν. Το στοίχημα για τον αγώνα: Και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *