The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα – Λάτσιο

Roma-Lazio-04.04

Κύπελλο Ιταλίας Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Την επόμενη Τρίτη Ρόμα και Λάτσιο θα παίξουν το δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αναμέτρησης έκλεισε με σκορ 2:0 υπέρ των «αετών», τώρα οι «λύκοι» έχουν καλή ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για την ήττα. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Ρόμα έχει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμαι τη Λάτσιο, αυτή η ομάδα κατά την τρέχουσα περίοδο επανειλημμένα έχει δείξει το υψηλό επίπεδο της κατάρτισής της.

Έπαιξε η βάση

Ο Spalletti είχε την ευκαιρία να παίξει ενάντια Έμπολι όχι με βάση, αλλά να κερδίσει, προκειμένου να διατηρήσει τη φρεσκάδα των κορυφαίων παικτών, αλλά ο allenatore είχε διαφορετική γνώμη, και συγκεκριμένα ότι δε μπορεί να χάσει τους πόντους στο πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση, ο Luciano θυμάται πολύ καλά πώς τελείωσαν τα προκριματικά του Champions League της τρέχουσας σεζόν, όταν η Ρόμα αποκλείστηκε από την Πόρτο, και δεν έχει σκοπό να επαναλάβει το λάθος.

Δεν θα είναι εύκολο

Με τη σειρά της η Λάτσιο έπαιξε επίσης με το κύριο σχήμα τον αγώνα της στη Σέριε A, και ο αντίπαλος ήταν η Σασουόλο. Η συνάντηση εκείνη δεν ήταν εύκολη για το «αετούς»: η Σασουόλο πρώτη άνοιξε το σκορ, και στη συνέχεια κράτησε την άμυνα της εστίας της. Η Λάτσιο τελικά ήταν σε θέση να νικήσει τον ισχυρό αντίπαλο και να αυξήσει την ισορροπία των πόντων σε τρεις μονάδες. Τώρα στο ενεργητικό των «αετών» είναι 60 πόντοι, και η τέταρτη θέση στη βαθμολογία στην Σέριε A.

Πρόβλεψη

Στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας η Λάτσιο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που είχε λάβει στο πρώτο παιχνίδι από τη Ρόμα. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι  ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου, οπότε αναμένεται ισχυρή μάχη σε κάθε περιοχή του γηπέδου. Η Ρόμα θα αναγκαστεί να επιτίθεται, αλλά οι «αετοί» αριστοτεχνικά ξέρουν να χρησιμοποιήσουν τα λάθη των αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λάτσιο με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *