The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα εναντίον ΣΠΑΛ (Φερράρα)

Roma-Spal-01.12

Κύπελλο Ιταλίας

Stadio Olimpico

Παρασκευή, 1Δεκεμβρίου 2017, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ρόμα την επόμενη Παρασκευή εντός έδρας θα φιλοξενεί τη ΣΠΑΛ στο πλαίσιο του 15ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας. Και οι τρεις συμμετέχοντες του Champions League από την Ιταλία δεν θα παίξουν το Σαββατοκύριακο, αλλά την Παρασκευή το βράδυ, προκειμένου να έχουν το μέγιστο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν για τους αγώνες του Champions League. Η Ρόμα στο επερχόμενο παιχνίδι είναι το σαφές φαβορί της συνάντησης, μετά από ισοπαλία στον τελικό γύρο με τη Τζένοα η Ρόμα είναι λίγο πίσω από τη Νάπολι, θα πρέπει τώρα να προσπαθήσει να φτάσει τους ηγέτες.

Στην τέταρτη θέση

Η Ρόμα έπαιξε 13 αγώνες αυτή τη σεζόν στη Σέριε Α’ Ιταλίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας οι «λύκοι» κατάφεραν να κερδίσουν 31 βαθμούς, που αντιστοιχούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος. Πριν από την ισοπαλία με τη Τζένοα οι «τζαλορόσοι» κέρδισαν τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, και τα θύματα της πρωτευουσιάνικης ομάδας ήταν: Κροτόνε, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Λάτσιο.

Έπαιξαν για το Κύπελλο

Σε αντίθεση με την Ρόμα, η οποία αρχίζει τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Ιταλίας από τους 16, η ΣΠΑΛ στο τελευταίο μεσοβδόμαδα έπαιξε εναντίον τη Τσιταντέλα στο εντός έδρας αγώνα και έχασε με το σκορ 0:2. Πριν από αυτό η ΣΠΑΛ ήταν πιο αδύναμη από την Κιέβο, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με τη Φιορεντίνα και την Αταλάντα. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 18η θέση, έχουν 10 βαθμούς στο ενεργητικό, τον ίδιο αριθμό έχει και η Τζένοα.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα θέλει να πάρει εκδίκηση για την απώλεια πόντων στον αγώνα ενάντια της Τζένοα και η ΣΠΑΛ γι’ αυτό το σκοπό είναι σχεδόν ιδανικός αντίπαλος. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι παίζουν αδύναμα εκτός έδρας και γενικά είναι δύσκολο να ονομάσουμε καλή την σημερινή φόρμα του νεοφερμένου της ιταλικής ελίτ. Με τη σειρά της η Ρόμα στη Γένοβα έπαιξε πολύ καλό αγώνα, ο οποίος θα μπορούσε άριστα να τελειώσει με τη νίκη της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ  -1.5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *