The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρωσία εναντίον Πορτογαλία

Russia-Portugal-21.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Αρένα Ατκρίτιε, Μόσχα

Ημερομηνία αγώνα:   21/06/2017 06:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η εθνική Ρωσίας στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα παίξει με την ομάδα της Πορτογαλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Ίβηρες ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, που είναι δύσκολο να μην συμφωνήσει κανείς, δεδομένων των συνθέσεων των μελλοντικών αντιπάλων, καθώς και το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα του τουρνουά.

Νίκησαν τη Νέα Ζηλανδία

Η εθνική Ρωσίας στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών έχει καταφέρει να κερδίσει την εθνική της Νέας Ζηλανδίας με σκορ 2:0. Το πρώτο γκολ ήταν αυτογκόλ, και το δεύτερο είναι  στο λογαριασμό του Φιόντορ Σμόλοφ. Αν μπορώ να το πω έτσι, οι Ρώσοι νίκησαν τους φιλοξενούμενους στην τάξη. Πριν το Κύπελλο Συνομοσπονδιών η εθνική Ρωσίας έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, στην αρχή υπήρξε νίκη στη Βουδαπέστη πάνω στην Ουγγαρία, και μετά η εντός έδρας ισοπαλία με τη Χιλή.

2:2 με το Μεξικό

Με τη σειρά της, η εθνική Πορτογαλίας δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με τους Μεξικανούς, αν και οι «Βραζιλιάνοι της Ευρώπης» ήταν πολύ κοντά στη νίκη, δεν έφτασαν λίγα λεπτά. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι 2:2, και ο Μορένο σκόραρε το γκολ του στο 90ο + 1 λεπτό του αγώνα. Στους Πορτογάλους τα γκολ στο τέρμα της εθνικής του Μεξικού είναι στο λογαριασμό του Quaresma και Cedric Soares. Πριν από το πρώτο αγώνα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών οι Πορτογάλοι πραγματοποίησαν το φιλικό αγώνα ενάντια της Κύπρου, ο οποίος έληξε με τη νίκη 4:0, και το επίσημο αγώνα των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με τη Λετονία, στο οποίο η Πορτογαλία υπερίσχυσε με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Ρώσους. Οι Ίβηρες ξέρουν να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, που αποδείχτηκε στο πρόσφατο Euro-2016. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *