The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρουμανία εναντίον Χιλί

Romania-Chile-13.06

Φιλικός αγώνας

Στις 13 Ιουνίου στις 09:00 μ.μ. στο γήπεδο της πόλης Κλουζ στο «Κλουζ Αρένα» η εθνική Ρουμανίας στο φιλικό αγώνα θα φιλοξενεί την εθνική της Χιλής.

Η Ρουμανία δεν ωφελήθηκε από τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, μετά το τουρνουά οι Ρουμάνοι έχουν παίξει 6 αγώνες, όπου ήταν σε θέση να κερδίσουν μόνο μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Το σερί της ενδεκάδας του Κριστόφ Νταούμ χωρίς νίκη έχει 4 αγώνες. Χωρίς να υπολογίζουμε το παιχνίδι στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι στην επίθεση είναι «αχίλλειο πτέρνα» των Ρουμάνων, σε έξι παιχνίδια με τον Κριστόφ Νταούμ σημείωσε 6 γκολ, 5 από αυτά – στον αγώνα με την Αρμενία, και στις τελευταίες 4 συναντήσεις δεν σκόραρε καθόλου.

Οι Χιλιανοί μετά το θριαμβευτικό Κύπελλο της Αμερικής παίζουν όχι και τόσο λαμπρά, αλλά δεν πέφτουν κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο. Σε 11 παιχνίδια μετά το νικηφόρο τελικό οι Χιλιανοί σημείωσαν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η εθνική της Νότιας Αμερικής είναι ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές, αλλά υπάρχουν στο παιχνίδι της και λάθη, αν και πολύ σπάνια ο Cavani, Suarez και οι συμπαίκτες αφήνουν το γήπεδο χωρίς ένα σκοραρισμένο γκολ.

Νωρίτερα η Ρουμανία και η Χιλή δεν έχουν συναντηθεί μεταξύ τους. Οι Νοτιαμερικανοί συνηθίζουν την Ευρώπη και προετοιμάζονται για τους αγώνες στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ενώ οι Ρουμάνοι μπορούν να μην παίξουν με βάση, να κοιτάξουν τους παίκτες του πάγκου, μια πιθανή ενίσχυση του αγώνα τους στα προκριματικά του μέρος. Προς το παρόν ισχυρότερη φαίνεται η πρωταθλήτρια της Νότιας Αμερικής. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Χιλής με απόδοση 1,9.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *