The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Βόλφσμπουργκ

RBLeipzig-Wolfsburg-11.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 11 Μαρτίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το ερχόμενο Σάββατο η ΡΜ Λειψίας, η οποία αγωνίζεται με την Μπάγερν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ, η οποία με τη σειρά της αποτυγχάνει στην τρέχουσα σεζόν. Οι “ταύροι” στο τελευταίο τους αγώνα δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας, και τώρα αυτή η ομάδα έχει καλή ευκαιρία να πάρει στα χέρια της τρεις βαθμούς σε εντός έδρας αγώνα.

Δεύτεροι στο πρωτάθλημα

Η ΡΜ Λειψίας, ακόμα παρά το γεγονός ότι αυτή η ομάδα είναι νέα στην ελίτ, στο δεύτερο μέρος της σεζόν δεν καταρρέει, ενώ συνεχίζει να προωθεί τη γραμμή της και τακτικά να σκοράρει τους πόντους. Υπήρξε μια μικρή ύφεση στα αποτελέσματα στις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν συνέβησαν δύο συνεχόμενες ήττες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και το Αμβούργο, αλλά μετά από αυτό συνέβη νίκη πάνω στη Γκλάντμπαχ και την Κολωνία. Τώρα στο ενεργητικό των “ταύρων” υπάρχουν 49 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην Μπουντεσλίγκα.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Βόλφσμπουργκ μετά από 23 γύρους βρίσκεται στη 15η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Στο ενεργητικό των “λύκων” είναι 23 πόντοι, και αυτή η ομάδα είναι μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι “λύκοι” εκτός έδρας στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα έχουν 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 11:17. Η Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας δεν παίζει και πολύ άσχημα, αλλά αυτό σαφώς δεν είναι αρκετό για να δώσει μάχη στο επερχόμενο παιχνίδι σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην Μπουντεσλίγκα.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας της, αυτή η ομάδα έχει 9 νίκες σε 11 παιχνίδια εντός έδρας, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τείνει να προκριθεί στη ζώνη του Champions League. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνό να στοιχηματίσει κανείς στους φιλοξενούμενους, ενώ η γηπεδούχος ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση φαίνεται ελπιδοφόρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *