The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου

RBLeipzig-BayernMunich-25.10 (1)

Κύπελλο Γερμανίας Δεύτερος γύρος

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Στους 32 του Γερμανικού Κυπέλλου η ΡΜ Λειψίας εντός έδρας της θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. ώρα Μόσχας.

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας από την αρχή αυτής της σεζόν προσπαθεί να δείξει ότι το περασμένο έτος δεν ήταν μια απροσδόκητη απογείωση της ομάδας. Τώρα οι Ταύροι καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στο εθνικό πρωτάθλημα και τη δεύτερη στον όμιλο του Champions League. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα του Χάσενχιουτλ νικήσει την Πόρτο (3:2), την Μπορούσια Ντόρτμουντ (2:3) και την Κολωνία (1:2).

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τον προπονητή Carlo Ancelotti και να καλέσει στη θέση του το μύθο του συλλόγου τον Γιουπ Χάινκες. Ο Γερμανός τεχνικός διορίστηκε μετά την ήττα από τη γαλλική ΠΣΖ (3:0). Μετά από αυτό η γερμανική μηχανή έπαιξε ισοπαλία με τη Γκέρτα (2:2), νίκησε συντριπτικά την Φράιμπουργκ (5:0) και την Σέλτικ εντός έδρας (3:0).

Πρόβλεψη

Τους τελευταίοι αγώνες κι η μία κι η άλλη ομάδες έπαιξαν με πολλά σημειωμένα γκολ. Το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικές τους συναντήσεις, όπου σε δύο αγώνες σκοράρανε 12 γκολ. Στην ίδια τη Μπουντεσλίγκα οι ομάδες είναι μεταξύ των ηγετών στον αριθμό των γκολ που σημειώνονται, και κατά μέσο όρο στους αγώνες με τη συμμετοχή τους μπορείτε να δείτε από τρία γκολ ανά παιχνίδι. Συμπεραίνοντας από αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι η ΡΜ Λειψίας θα προσπαθήσει εντός έδρας με όλη της τη δύναμη να εκπλήξει την Μπάγερν Μονάχου και να προκριθεί στους 16 του τελικού. Παρ’ όλα αυτά, η επιλογή των εκτελεστών και ο χαλύβδινος βραχίονας του Χάινκες μπορούν να σκοράρουν όσο χρειάζεται και σε όποιον το χρειάζεται. Πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *