The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου

RBLeipzig-BayernMunich-13.05

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το ερχόμενο Σάββατο στο 33ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η ΡΜ Λειψίας εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Για την Μπάγερν το επερχόμενο παιχνίδι δεν έχει καμία αξία στο τουρνουά, γιατί το Μόναχο έχει γίνει ήδη πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο αγώνας αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, επειδή συναντιούνται δύο ισχυρότερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν.

Συγκλονιστική ΡΜ Λειψίας

Η ομάδα από την Ανατολική Γερμανία έχει συγκλονίσει με την απόδοση της στη σεζόν. Απόλυτος αρχάριος της Μπουντεσλίγκα κατάφερε να μπει στο top-3 του πρωταθλήματος και να προκριθεί στον όμιλο του Champions League την επόμενη σεζόν. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου της Λειψίας. Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα θα παίξει με την Μπάγερν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «ταύροι» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Πρωταθλήτρια

Η Μπάγερν έγινε για άλλη μια φορά πρωταθλήτρια Γερμανίας, αυτή η ομάδα είναι δέκα βαθμούς μπροστά από την ΡΜ Λειψίας στον πίνακα δύο γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας η Μπάγερν στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα έπαιξε 16 αγώνες, όπου σημείωσε 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια τα παιδιά του Αντσελότι κέρδισαν τη Βόλφσμπουργκ με σκορ 6:0, και ήταν ισχυρότεροι από την Νταρμστάντ, σεμνά νικώντας το αουτσάιντερ με σκορ 1:0. Η ΡΜ Λειψίας είναι ο κύριος αντίπαλος για την πλειοψηφία των ομάδων της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν ταξιδεύει στην Ανατολική Γερμανία για να κερδίσει, δεν είναι ωραίο για την πρωταθλήτρια Γερμανίας να χάνει πόντους στο ματς με τον αρχάριο της ελίτ, ακόμα και αν αυτός ο αρχάριος την επόμενη σεζόν θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο Champions League. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,41.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *