The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Rennes-PSG-01.02

Κύπελλο Γαλλίας Γύρος των 32

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Κατά το στάδιο των 32 του Κυπέλλου Γαλλίας δεν υπάρχουν και πάρα πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά μερικά μπορεί να βρεθούν. Ένα απ’ αυτά σαφώς πρέπει να είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν, οι δύο ομάδες εκπροσωπούν το Λιγκ 1. Πρόσφατα οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μεταξύ τους, και τότε τη νίκη με σκορ 1:0 κέρδισε η ομάδα του Παρισιού, αλλά η νίκη  δόθηκε δύσκολα στους πρωτευουσιάνους.

Εντός έδρας Ρεν

Η Ρεν σε πέντε τελευταίους αγώνες έχει χάσει μόνο μια φορά, αυτό συνέβη στις 14 Ιανουαρίου στον αγώνα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός από την ήττα καταγράφηκαν ισοπαλίες εναντίον Λιλ, Ναντ και Γκινγκάμπ, όλοι αυτοί οι αγώνες έληξαν με το σκορ 1:1, επίσης η Ρεν ήταν ισχυρότερη της Μπιαριτς, νικώντας τον αντίπαλο στο Κύπελλο Γαλλίας με σκορ 6:1. Αυτή τη στιγμή οι μελλοντικοί γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 9η θέση στην κατάταξη του Λιγκ 1.

Ένας από τους ηγέτες του Λιγκ 1

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάζεται συστάσεις, αυτή η ομάδα είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια Γαλλίας, αλλά εκτός έδρας αυτή τη σεζόν οι Παριζιάνοι έχουν ήδη τέσσερις ήττες. Στους πέντε ακραίους αγώνες οι “κόκκινο-μπλε” κέρδισαν τέσσερις φορές και μόνο μία φορά έπαιξαν ισοπαλία. Οι νίκες ήταν στα ματς ενάντια Μετς, Rennes, Νάντ και Μπορντό, ενώ η ισοπαλία συνέβη με τη Μονακό. Αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία του Λιγκ 1 η ΠΣΖ είναι στην τρίτη θέση, η αποχή από τον ηγέτη Μονακό είναι τρεις μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Ρεν είναι πολύ εντός έδρας ομάδα που, σίγουρα, στον αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας θα παίξει βάση. Αλλά δεν υπάρχει καθόλου σιγουριά στο γεγονός ότι οι Παριζιάνοι θα έχουν την ισχυρότερη σύνθεση. Επιπλέον, οι “κόκκινο-μπλε” δεν παίζουν πάντα εκτός έδρας αγώνες με πολύ αυτοπεποίθηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεν με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *