The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ζενίτ

RealSociedad-Zenit-07.12

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ανοέτα

Στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ομάδας από τη Χώρα των Βάσκων, η οποία παίζει πολύ καλά στην έδρα της, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ενδεκάδα από την Αγία Πετρούπολη πετάει προς την Ισπανία όχι για να χάσει, οι Ρώσοι έχουν την επιθυμία να κερδίσουν τουλάχιστον ένα βαθμό στο επερχόμενο παιχνίδι, η μονάδα αυτή θα επιτρέψει στην ομάδα να κερδίσει στον όμιλο.

Δεύτεροι

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από πέντε γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ κατόρθωσε να κερδίσει 12 βαθμούς, τέσσερις φορές νίκησε τους αντιπάλους και μία φορά έχασε. Η ήττα ήταν στο εκτός έδρας αγώνα από τη Ζενίτ, οπότε οι Βάσκοι θέλουν να εκδικηθούν. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η σημερινή φόρμα της Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν είναι η καλύτερη, στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι σημείωσαν μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρώτοι

Η Ζενίτ έχασε πρόσφατα από την Σπαρτάκ Μόσχας, στη συνέχεια, με αρκετή δυσκολία νίκησε στο «Κρεστόβσκι» την Ουράλ 2:1. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η σημερινή αγωνιστική φόρμα της ομάδα από την Αγία Πετρούπολη είναι τέλεια, η ομάδα έχει να παίξει μόνο δύο αγώνες στο φθινοπωρινό μέρος της σεζόν, τους οποίους θα ήθελαν να μην χάσουν. Ισοπαλία και μία μονάδα σκοραρισμένη στο επόμενο παιχνίδι θα κάνουν τη Ζενίτ νικητή του ομίλου  L του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι αρκετά καλή ισπανική ομάδα, που μπορεί να ονομαστεί εντός έδρας παιχνιδιού, αλλά η σταθερότητα δεν είναι για τους Βάσκους, ειδικά σε αυτή τη φάση της σεζόν. Η Ζενίτ εκτός έδρας δεν παίζει και τόσο λαμπρά, αλλά η ομάδα του Mancini χάνει σπάνια εκτός έδρας. Η Ζενίτ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς στους υπόλοιπους δύο αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ζενίτ δε θα χάσει με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *