The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 20/04/2016 στις 23:00

РеалМадрид-Вильярреал-20.04

Το κεντρικό ματς της 34ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη θα είναι συνάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι όχι μόνο φαίνονται άριστα στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και στην ευρωπαϊκή σκηνή ταυτόχρονα έχουν φτάσει στο στάδιο των ημιτελικών.

Η παντοδύναμη Ρεάλ

Οι «μαρένγκες» όλη την τρέχουσα σεζόν προχωρούσαν στη σκιά του αντιπάλου τους της Μπαρτσελόνας, και μάλιστα κατάφεραν να αλλάξουν τον προπονητή της ομάδας, αλλά η κατάληξη της σεζόν έχει γυρίσει τα πάντα ανάποδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη στο ημιτελικό του Champions League, σε αντίθεση με τη Βαρκελώνη, και μόνο ένα πόντο κατώτερη από τον αντίπαλό της στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Υπό το πρίσμα αυτού η ομάδα του Ζιντάν με τη μέγιστη ευθύνη θα μελετήσει τον επερχόμενο αγώνα, και φυσικά θα προσπαθήσει να τον κερδίσει.

Αποτυχία της Βιγιαρεάλ

Με τη σειρά της η Βιγιαρεάλ επιδεικνύει εξαιρετική φόρμα, αφού με αυτοπεποίθηση κατάφερε να μπει στα ημιτελικά του Europa League, κερδίζοντας στο σύνολο των δύο αγώνων τη Σπάρτα Πράγας. Ωστόσο, στη Πρέμιερ Λιγκ το «κίτρινο υποβρύχιο» έπαθε μια απρογραμμάτιστη αποτυχία. Η ομάδα του Marcelino Toral το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε εντυπωσιακά εκτός έδρας από τη Ράγιο Βαγιεκάνο της Μαδρίτης με σκορ 1:2, αλλά διατήρησε την τέταρτη θέση του Champions League στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Οι Bookmakers θεωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα, και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς. Μόνο που το «κίτρινο υποβρύχιο» ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα αγωνιστεί σκληρά με το «Royal Club». Η άμυνα της ομάδας του Toral θεωρείται μία από τις ισχυρότερες στο ισπανικό πρωτάθλημα, και έτσι απλά δεν θα την περάσει ακόμα ο Ρονάλντο και οι συνέταιροί του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Βιγιαρεάλ με χάντικαπ +3 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *