The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια στις 08/05/2016, η ώρα 18:00

РеалМадрид-Валенсия-08.05

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας φιλοξενεί τη Βαλένθια. Ο βασιλικός σύλλογος διεξάγει μια επίμονη μάχη για τη νίκη στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, ενώ η Βαλένθια σ’ αυτό το τουρνουά δεν χρειάζεται πλέον τίποτα, αλλά εν τω μεταξύ η ομάδα του Paco Ayerstana ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να δείξει ποιοτικό ποδόσφαιρο και να μην χάσει και πάλι την υπόληψή της.

Καλό παιχνίδι στην άμυνα

Ο Ζιντάν αποδείχτηκε όχι και τόσο κακός προπονητής, ο Ζινεντίν ενσταλάζει στη Ρεάλ δικό του στυλ, το οποίο έχει ήδη φέρει κάποια αποτελέσματα, επειδή οι Μαδριλένιοι κατάφεραν να επιστρέψουν στον αγώνα για τον τίτλο του πρωταθλητή της Ισπανίας, και στο Champions League οι «μαρέγκες» έχουν φτάσει στον τελικό, όπου θα συναντηθούν με τους συμπατριώτες από τη Ατλέτικο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να δρα ποιοτικά στην άμυνα, οι «βασιλιάδες» στα τελευταία πέντε ματς έπαιξαν τέσσερις φορές στο μηδέν.

Χαρούμενη Βαλένθια

Η Βαλένθια είχε ένα καλό Απρίλιο, κατάφερε να νικήσει τη Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα και Έιμπαρ, έπαιξε ισοπαλία με την Χετάφε και έχασε εκτός έδρας από τη Λας Πάλμας. Ο Μάιος άρχισε για τους παίκτες της Βαλένθιας με την εντός έδρας ήττα από την Βιγιαρεάλ, τώρα στη σειρά είναι ο αγώνας στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, τον οποίο δεν θέλουν να τον χάσουν με τίποτα. Η Βαλένθια σταδιακά συνήρθε μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν και σιγά-σιγά αποκτά τη πρώην φόρμα της.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό από την υπερεπιτιθετική ομάδα έχει μετατραπεί σε μια ομάδα με την ορθολογική χρήση των πόρων της, στην ομάδα, η οποία παλεύει για κάθε πόντο και νίκη. Στο πλαίσιο αυτό ο επερχόμενος αγώνας είναι απίθανο να είναι πολύ αποτελεσματικός, επειδή οι «μαρέγκες» θα έρθουν μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση με τη ΜΣ, ενώ η Βαλένθια θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην ντροπιαστεί στη Μαδρίτη για άλλη μια φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Under 4,75 με απόδοση 1,50 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *