The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ

RealMadrid-BorussiaDortmund-06.12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξουν μεταξύ τους, αλλά, δυστυχώς, ο αγώνας αυτός δεν επηρεάζει πολύ την κατάταξη, αν και πριν την αρχή του τουρνουά φαινόταν ότι αυτή η συνάντηση θα αποφασίσει την τύχη της πρώτης θέσης στον όμιλο H, αλλά βγήκε κάπως διαφορετικά.

Σίγουρα δεύτεροι

Ακόμη και αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι σε θέση να νικήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο επερχόμενο παιχνίδι και η Τότεναμ στον παράλληλο αγώνα ως εκ θαύματος θα χάσει από ΑΠΟΕΛ, δηλαδή η Ρεάλ και τα “σπιρούνια” θα έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, αυτό δεν θα βοηθήσει τις “μαρέγκες” να πάρουν την πρώτη θέση στην κατάταξη, επειδή σε προσωπικές συναντήσεις η ομάδα του Ζιντάν έχασε από την ομάδα του Pochettino, από τη δεύτερη θέση η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κουνηθεί πουθενά. Στο ενεργητικό των “βασιλιάδων” υπάρχουν 10 βαθμοί μετά από 5 γύρους.

Δεν είναι σίγουρα τρίτοι

Ενώ η Μπορούσια δεν εξασφάλισε ακόμα τη τρίτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι-οφ του Europa League. Την ομάδα του Μπος μπορεί να προσπεράσει ο ΑΠΟΕΛ της Κύπρου, η οποία έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τις «σφίγγες», αλλά χειρότερη διαφορά τερμάτων. Αν οι «νησιώτες» στον έκτο γύρο θα καταφέρουν να σκοράρουν περισσότερους βαθμούς από την Μπορούσια, τότε η κυπριακή ομάδα θα συμμετάσχει στο δεύτερο πιο σημαντικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό και αυτό θα είναι η τελική ντροπή για μία από τις ισχυρότερες ομάδες στη Γερμανία.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να φτάσει στην κορυφή της φόρμας, αλλά και η Μπορούσια έχει τεράστια προβλήματα με το παιχνίδι και τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση μπροστά από τους οπαδούς τους οι «βασιλιάδες» θα προσπαθήσουν να δείξουν την υψηλής ποιότητας παράσταση ποδοσφαίρου, μετά την ισοπαλία με την Ατλέτικ στην Πριμέρα θα ήταν ωραίο να καλυτερέψουν τη διάθεσή τους, τόσο πολύ  που το επόμενο Σαββατοκύριακο θα φιλοξενούν τον ανταγωνιστή – Σεβίλλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *