The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπέτις

RealMadrid-Betis-20.09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 11:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Τετάρτη στον πέμπτο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπέτις Σεβίλλης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Μαδριλένιων, οι οποίοι το περασμένο Σαββατοκύριακο φαινόταν πολύ καλά στον αγώνα ενάντια της Ρεάλ Σοσιεδάδ, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο.

Μετά από τέσσερις γύρους

Σε γενικές γραμμές η έναρξη της σεζόν για τη Ρεάλ είναι δύσκολο να ονομαστεί επιτυχής, αυτή η ομάδα στους πρώτους τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος κατάφερε να σκοράρει μόνο οκτώ βαθμούς, ήδη υπάρχει διαφορά τεσσάρων μονάδων με την Μπαρτσελόνα. Αυτό συνέβη εξαιτίας δύο ισοπαλιών με τη Λεβάντε και τη Βαλένθια. Οι δύο εκτός αγώνες οι «μαρέγκες» κέρδισαν: 3:0 στην Ντεπορτίβο και 3:1 στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Στη μέση

Η Μπέτις έχει 6 πόντους στον κουμπαρά, οι Σεβιλλιανοί κέρδισαν όλους τους βαθμούς τους στα εντός έδρας παιχνίδια, νικώντας τη Θέλτα και την Ντεπορτίβο από 2:1. Εκτός έδρας οι “λευκό-πράσινοι” έχουν δύο ήττες από την Μπαρτσελόνα 0:2 και τη Βιγιαρεάλ 1:3. Στον πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπέτις βρίσκεται στη δωδέκατη θέση , πέντε βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού, όπου βρίσκονται η Εσπανιόλ, Μάλαγα και Αλαβές.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές στη σειρά στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος δεν μπορούσε να κερδίσει στην έδρα της. Αυτή η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί απαράδεκτη σε σχέση με την ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Σίγουρα οι «μαρέγκες» θα καθορίσουν την επόμενη Τετάρτη, νικώντας την Μπέτις. Με τη σειρά τους οι Σεβιλλιανοί φαίνονται αδύναμοι στα εκτός έδρας παιχνίδια, αυτή η ομάδα απλά δεν έχει τίποτα να προσφέρει στη Ρεάλ, ακόμα και για μια ελάχιστη ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -2,0 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *