The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια

RealMadrid-Valencia-27.08

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 27 Αυγούστου, 11:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας της θα παίξει τον αγώνα εναντίον της Βαλένθια στο δεύτερο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι «μαρέγκες» υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, είναι δύσκολο να το αμφισβητήσει κανείς, με δεδομένη την εξαιρετική φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης κατά την έναρξη της σεζόν. Αλλά και η Βαλένθια επίσης ξεκίνησε καλά, η ομάδα έχει νέο προπονητή, ο οποίος φαίνεται να ξέρει τι να κάνει με τις «νυχτερίδες», πώς να τις βγάλει και πάλι στην κορυφή της Πριμέρα.

Ισχυρή Ρεάλ

Η ομάδα της Μαδρίτης σε εξαιρετικό στυλ ήταν σε θέση να κερδίσει το ισπανικό Σούπερ Καπ, δύο φορές νικώντας τον κύριο ανταγωνιστή της, αν όχι τον εχθρό – την Μπαρτσελόνα. Στον πρώτο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος οι «μαρέγκες» εκτός έδρας χωρίς προβλήματα νίκησαν την Ντεπορτίβο με αποτέλεσμα 3:0, επιβεβαιώνοντας την καλή τους φόρμα. Αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει το επερχόμενο παιχνίδι χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει φάει την αποβολή.

Καλή προετοιμασία

Η Βαλένθια προετοιμαζόταν πολύ ενεργά για τη σεζόν, έπαιξε μεγάλο αριθμό φιλικών αγώνων. Στα τέσσερα τελευταία οι «νυχτερίδες» κέρδισαν τρεις φορές και έχασαν μόνο μία φορά. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Τσιντσινάτι, Μπόρνμουθ και Βέρντερ Βρέμης, ήττες από την Αταλάντα 1:2. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Ισπανίας η Βαλένθια εντός έδρας κατάφερε να νικήσει τη Λας Πάλμας με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε είναι στο λογαριασμό του Zaza, αγορασμένο από την Γιουβέντους.

Πρόβλεψη

Το ζευγάρι Ρεάλ – Βαλένθια φαίνεται πολύ του «ύψους», αλλά η Βαλένθια θα φτάσει στη Μαδρίτη για να αμύνεται και να αποκτήσει εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Στο τιμόνι της Βαλένθια είναι ένας πολύ καλός τεχνικός, ο οποίος κάποτε έφτιαξε το αμυντικό παιχνίδι της Βιγιαρεάλ, θα το κάνει και στην Βαλένθια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 4.5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *