The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

RealMadrid-ManchesterUnited-24.07

Στις 24 Ιουλίου τα μεσάνυχτα στη Σάντα Κλάρα στο γήπεδο «Levays» η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό αγώνα του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Η Ρεάλ τελείωσε θριαμβευτικά την περασμένη σεζόν με τη νίκη στην Πριμέρα και το Champions League. Το καλοκαίρι η ομάδα του Ζιντάν προς το παρόν δεν έχει κάνει ακόμα εξαγορές υψηλού προφίλ, αλλά έχει δαπανηθεί 46,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι “μαρέγκες” υπέγραψαν τον Teo Ernandes για 30 εκατομμύρια και τον Dani Ceballos για 16,5 εκ. Οι απώλειες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ περισσότερες: ENTSO Zidan, Coentrão, Mariano Diaz, Diego Llorente, Πέπε και ο James Rodriguez. Τουλάχιστον οι δύο τελευταίοι παίκτες από τους βασικούς. Το επερχόμενο ματς θα είναι πρώτο για τους Ισπανούς μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η ομάδα του Μουρίνιο έπαιξε άσχημα στην Premier League Αγγλίας, αλλά κέρδισε το Europa League και θα παίξει στο Champions League αυτή τη σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε τσιγκουνεύεται  χρήματα για την ενίσχυση, έχει ήδη δαπανηθεί 120 εκατομμύρια για την αγορά του Lindelof για 35 εκατ. και του Romelu Lukaku για 85 εκατ. ευρώ. Την Μάντσεστερ άφησε ο επικεφαλής της ομάδας και το σύμβολό της στα τελευταία 10 χρόνια ο Ueyn Runi. Το καλοκαίρι οι Βρετανοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο ματς κερδίζοντας τη Λος Άντζελες 5:2 και Real Salt Lake 2:1.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συχνά παίζουν επίσημους αγώνες, το φιλικό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να παίξουν διασκεδαστικό ποδόσφαιρο, και αυτό ξέρουν να το κάνουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *