The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια

RealMadrid-Valencia-29.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 29 Απριλίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Το ερχόμενο Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Βαλένθια στο πλαίσιο του 35ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Και οι δύο αυτές ομάδες έπαιξαν στα μέσα της εβδομάδας με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Ντεπορτίβο εκτός έδρας με σκορ 6:2, ενώ η Βαλένθια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επίθεση της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία αγωνίζεται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League.

Ηγέτης της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ηγετική θέση στην κατάταξη, στο ενεργητικό των «βασιλιάδων» είναι 78 πόντοι, τον ίδιο αριθμό έχει και η Μπαρτσελόνα, αλλά η ομάδα από την ισπανική πρωτεύουσα έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο, δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης σε χαμένους βαθμούς είναι μπροστά από τους Καταλανούς. Η Ρεάλ εντός έδρας της παίζει πολύ ισχυρά: έχει 12 νίκες σε 17 παιχνίδια της Πριμέρα, η διαφορά τερμάτων είναι 42:18.

Στο κάτω μέρος

Η Βαλένθια πραγματοποίησε άλλη μία αδύναμη σεζόν. Στον πίνακα του πρωταθλήματος Ισπανίας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 12η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 40 βαθμοί. Ο αποκλεισμός σίγουρα δεν απειλεί την ομάδα, αλλά και για την Ευρώπη οι ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν σκέφτονται. Εκτός έδρας στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Βαλένθια έπαιξε 17 παιχνίδια, όπου σημείωσε 4 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υπενθυμίσει στη Βαλένθια την ήττα της, η οποία συνέβη στον πρώτο γύρο του τουρνουά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι «βασιλιάδες» θα προσπαθήσουν να νικήσουν τον αντίπαλο με μεγάλο σκορ. Ακόμη και μισό της βάσης της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς προβλήματα νίκησε όχι και πολύ αδύναμη Ντεπορτίβο εκτός έδρας, τι να πούμε για το παιχνίδι στο δικό τους Σαντιάγκο Μπερναμπέου κόντρα στην αδύναμη Βαλένθια. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,41.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *