The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα

RealMadrid-Barcelona-23.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Την ερχόμενη Κυριακή θα παιχτεί Κλάσικο της Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη, οπότε για αυτή την ομάδα έχει στρατηγική σημασία η διατήρηση της θέσης της, ενώ η Μπαρτσελόνα στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζεται μόνο νίκη.

Εξαιρετική φόρμα

Η Ρεάλ Μαδρίτης σε πέντε τελευταία παιχνίδια έχασε μόνο μία φορά από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 1:2, αλλά η ήττα αυτή στο τέλος μετατράπηκε σε νίκη, αφού οι «βασιλιάδες» κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από το ματς με την Μπάγερν υπήρχαν νίκες πάνω στη Λεγανές, Μπάγερν, Σπόρτινγκ, καθώς και η ισοπαλία με την Ατλέτικο. Στο βαθμολογικό πίνακα στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Ρεάλ στο ενεργητικό της έχει 75 πόντους και τρεις βαθμούς χάντικαπ. Η Ρεάλ εντός έδρας της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας έχει 12 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια.

Εκτός έδρας Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιο πολύ εκτός έδρας παιχνιδιού ομάδες του πρωταθλήματος Ισπανίας, αυτή τη στιγμή στη Πριμέρα οι «Μπλαουγκράνα» έπαιξαν 16 αγώνες, όπου έχουν + 10 = 3-3, διαφορά τερμάτων είναι 42:17. Ταυτόχρονα η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπόρεσε να περάσει την Γιουβέντους. Εκτός από τους αγώνες με την πρωταθλήτρια Ιταλίας η Μπαρτσελόνα έχασε από τη Μάλαγα, νίκησε τη Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο βαθμολογικό πίνακα στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Μπάρτσα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, τρεις μονάδες πίσω από τη Ρεάλ.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται μόνο νίκη, ενώ η Ρεάλ στρατηγικά θα ικανοποιηθεί με την ισοπαλία. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στην Μπαρτσελόνα φαίνεται λογικό. Η Μπάρτσα παίζει πολύ καλά εκτός έδρας και αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Luisa Enrike το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπαρτσελόνα δε θα χάσει με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *