The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη στις 9/8/2016 στις 21:45

RealMadrid-Sevilla

Στις 9 Αυγούστου του 2016 στις 21:45 (GMT) στη νορβηγική πόλη του Trondheim στην αρένα ποδοσφαίρου «Lerkendal» θα πραγματοποιηθεί 41η κλήρωση του UEFA Super Cup, όπου θα συναντηθούν δύο ισπανικές ομάδες – Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη.

Ρεάλ Μαδρίτης

Royal Club έλαβε το δικαίωμα να πάρει μέρος στον αγώνα για το τρόπαιο αφού έχει κερδίσει το Champions League της περασμένης σεζόν. Συνολικά, το ημερολογιακό έτος για την Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε αρκετά καλό. Έχουν κερδίσει το πιο διάσημο τρόπαιο για τους συλλόγους και τερμάτισαν δεύτεροι στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, απέχοντας από την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα μόλις μία μονάδα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα άλλαξε τον προπονητή. Αντί του Ράφα Μπενίτεθ στη θέση του προπονητή κλήθηκε ο πρώην θρυλικός παίκτης των “κρεμώδων” ο Ζινεντίν Ζιντάν. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε αλλάξει ριζικά τη δομή του παιχνιδιού της ομάδας, τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του νέου προπονητή η ομάδα έχει υποστεί μόνο δύο ήττες. Μία έγινε στο ντέρμπι ενάντια στην Ατλέτικο και η δεύτερη στον γύρου του Champions League κατά της Βόλφσμπουργκ Γερμανίας. Ο κύριος σύνδεσμος της επίθεσης της ομάδα είναι τρίο: ο επιθετικός Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, Gareth Bale. Αυτό το τρίο την τελευταία σεζόν συνολικά σκόραρε περισσότερο από 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην ιστορία της η Ρεάλ δύο φορές κέρδιζε το Σούπερκαπ. Το 2002 νίκησε την ολλανδική Feyenoord 3:1, και το 2014 τους πιο κοντινούς αντιπάλους της 2:0. Ήταν επίσης δύο ήττες: το 1998 από την αγγλική Τσέλσι και το 2000 από την τουρκική Γαλατασαράι 2:1.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη φέτος κατάφερε να κερδίσει το Europa League, έτσι πήρε μια ποσόστωση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι για το UEFA Super Cup. Όσο για την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκεί οι παίκτες αυτής της ομάδας έπαιξαν λίγο χειρότερα, τερματίζοντας μόλις στην έβδομη θέση. Έχουν καταστρέψει το τέλος, έχοντας υποστεί 4 ήττες στα πέντε τελευταία πολύ σημαντικά παιχνίδια τους. Εδώ ο πιο παραγωγικός παίκτης είναι ο Γάλλος επιθετικός Kevin Gameiro, ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του 16 γκολ στη La Liga και οκτώ στο δεύτερο της σημασίας πρωτάθλημα των συλλόγων της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι θα λάβουν μέρος στον αγώνα για το Super Cup για τρίτη συνεχόμενη φορά. Τόσες φορές κέρδισαν το Europa League. Σύνολο αγώνων για το τρόπαιο που έχουν ήδη παίξει είναι 4, και η επόμενη συνάντηση θα είναι η πέμπτη. Κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά. Αυτή η νίκη έγινε στο παιχνίδι εναντίον της Μπαρτσελόνας το 2006, το οποίο έληξε με το σκορ 3:0. Στη συνέχεια ήταν οι ήττες από την ιταλική Μίλαν 3:1 το 2007, από το πλησιέστερο αντίπαλο το 2014 2:0 και από την προαναφερθείσα Μπαρτσελόνα στη σεζόν του 2015 με σκορ 5:4. Αυτή η ομάδα αποδίδει αρκετά καλά. Οι παίκτες επικεντρώνονται πάντα σε θετικό αποτέλεσμα και αγωνίζονται για αυτό. Αλλά δεν έχουν πάντα αρκετή εμπειρία και δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν σωστά μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Πρόγνωση και αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων

 

Στη σεζόν 2013/14 οι αντίπαλοι έχουν ήδη συναντηθεί στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και εκεί υπήρχαν ισχυρότεροι οι “κρεμώδες” 2:0.

Άλλες πέντε αναμετρήσεις των αντιπάλων έχουν τελείωσε με τα ακόλουθα αποτελέσματα: 03/20/2016:Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 4:0

08/11/2015:Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 3:2

05/02/2015:Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 2:3

08/12/2014:Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2:0

03/26/2014:Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 2:1

Οι αναλυτές των εταιρειών στοιχημάτων θεωρούν το σύλλογο της Μαδρίτης φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Έδωσαν τις εξής επιλογές για την έκβαση της εκδήλωσης αυτής:

1 – 1.44

X – 5.4

2 – 7.3

Παρά το γεγονός ότι εδώ υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο έχει μεγάλη επιδεξιότητα, δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι “σε μια πύλη”. Κατά τη γνώμη μας οι αντίπαλοι θα καταφέρουν να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Ως εκ τούτου η πρόβλεψή μας για Ρεάλ – Σεβίλλη 09/08/2016: “Και οι δύο θα σκοράρουν – ναι” με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *