The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπέτις

RealMadrid-Betis-12.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 12 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα Μπέτις της Σεβίλλης. Οι Μαδριλένιοι στις 7 Μαρτίου έπαιξαν ένα δύσκολο αγώνα εναντίον Νάπολι στο πλαίσιο των 16 του Champions League, ο αγώνας κερδήθηκε με σκορ 3:1, ενώ η Μπέτις ξεκουραζόταν και προετοιμαζόταν για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ο αγώνας για τον τίτλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Ισπανίας στην Μπαρτσελόνα, οι “βασιλιάδες” χάνουν μπροστά στην Μπάρτσα μία μονάδα, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Συνολικά στο ενεργητικό της Ρεάλ είναι 59 βαθμοί μετά από 25 γύρους. Εντός έδρας της στην Πριμέρα Ντιβισιόν της σεζόν 2016–17 η ομάδα έπαιξε 13 αγώνες, όπου σημείωσε δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 34:13.

Τακτικά σκοράρουν

Η Μπέτις δεν είναι πολύ εκτός έδρας παιχνιδιού ομάδα στην Πριμέρα, στο ενεργητικό της εκτός έδρας είναι μόλις τρεις νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες, αλλά παράλληλα οι “πράσινο-άσπροι” σε αυτά τα παιχνίδια σκόραραν 12 γκολ, δηλαδή, κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μπέτις σε πέντε τελευταίους αγώνες δεν φεύγει από το γήπεδο χωρίς σκοραρισμένο γκολ, έτσι δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη αν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να σκοράρουν στην εστία του ισπανικού γίγαντα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δεύτερη επίθεση στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τη Μπαρτσελόνα, αλλά όσο για την άμυνα, είναι μόνο η τέταρτη, και κατά μέσο όρο τα “ζαχαρωτά” χάνουν ένα γκολ ανά παιχνίδι, οπότε οι παίκτες από τη Σεβίλλη σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία στην επόμενη συνάντηση να στενοχωρήσουν τον τερματοφύλακα των “βασιλιάδων” με την αποτελεσματική ενέργειά τους, τόσο περισσότερο που η Μπέτις τον τελευταίο καιρό έδειχνε πολύ καλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: η Μπέτις θα σκοράρει γκολ με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *