The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης

RealMadrid-Espanyol-17.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Ο νικητής της Νάπολι, η Ρεάλ Μαδρίτης, το Σάββατο εντός έδρας στο 23ο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν θα παίξει με την καταλανική Εσπανιόλ. Η ομάδα του Ζιντάν είναι σε τέλεια κατάσταση, ένα επιτυγχάνει τη μία νίκη μετά την άλλη, και κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει στο επερχόμενο ματς τον αντίπαλό της.

Ηγέτης της Πριμέρα

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 20 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας είναι στην πρώτη θέση. Στο ενεργητικό των “ζαχαρωτών” είναι 49 πόντοι και μία μονάδα χάντικαπ από τη Μπαρτσελώνα. Το χάσμα φαίνεται να είναι μικρό, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι “βασιλιάδες” εξακολουθούν να έχουν δύο παιχνίδια στο χέρι, δηλαδή, στους χαμένους βαθμούς οι Καταλανοί είναι πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης επτά μονάδες. Εντός έδρας της η Ρεάλ στο πρωτάθλημα Ισπανίας έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σημείωσε 9 νίκες και δύο ισοπαλίες, διαφορά τερμάτων είναι 29:10.

Μεσαία ομάδα της Πριμέρα

Η Εσπανιόλ μετά από 22 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας βρίσκεται στην 9η θέση. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 32 πόντοι. Εκτός έδρας οι Καταλανοί παίζουν ως εξής: τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Γενικώς είναι αρκετά καλά αποτελέσματα, όσο για τους μεσαίους, αλλά δύσκολα οι “παπαγάλοι” θα είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με τη Ρεάλ Μαδρίτης που απόκτησε τη φόρμα. Σε πέντε ακραίους αγώνες η Εσπανιόλ σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ έχει δείξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τη Νάπολι. Αν η ομάδα του Ζιντάν θα επαναλάβει κάτι παρόμοιο και με την Εσπανιόλ, οι “παπαγάλοι” σίγουρα θα ηττηθούν. Δυστυχώς για τους Καταλανούς το επίπεδο ποδοσφαίρου και το πραγματικό επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό υπέρ της ομάδας από την ισπανική πρωτεύουσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *