The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Γουαρανί

RiverPlate-Guarani-09.08

Κόπα Λιμπερταδόρες Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 9 Αυγούστου, 3:45 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Μονουμεντάλ, Μπουένος Άιρες

Στο πλαίσιο των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες η ομάδα της Αργεντινής Ρίβερ Πλέιτ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ομάδα Γκουαρανί από την Παραγουάη. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αναμέτρησης έκλεισε με το σκορ 2:0 υπέρ των Αργεντινών. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι το δεύτερο παιχνίδι μετατρέπεται σε μια προπόνηση με αυξημένη ευθύνη, επειδή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η μέτρια ομάδα της Παραγουάης θα καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας ένα από τους πιο ονομαστούς συλλόγους στη Νότια Αμερική με σκορ 2:0 ή 3:0.

Χωρίς αγωνιστική πρακτική

Οι ομάδες της Αργεντινής αυτή τη στιγμή ενδεχομένως να έχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα, επειδή το πρωτάθλημα της Αργεντινής από καιρό έχει ολοκληρωθεί, και το καινούριο θα ξεκινήσει μόνο στα τέλη Αυγούστου. Δηλαδή, βγαίνει  ότι η Ρίβερ Πλέιτ τώρα δεν έχει αγωνιστική πρακτική των επίσημων αγώνων, και αυτό μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού. Είναι ωραία που η Ρίβερ Πλέιτ έχει ένα καλό απόθεμα, που σχηματίστηκε μετά τον πρώτο αγώνα κατά της Γκουαρανί.

Με την πρακτική

Ενώ η Γκουαρανί αντιθέτως έχει αυτή την πρακτική, η πρωταθλήτρια της Παραγουάης εδώ και τρεις γύρους που ξεκίνησε, στο ενεργητικό της Γκουαρανί μετά από τρεις αγώνες υπάρχουν επτά βαθμοί. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι μαζί με την Ολυμπία και Heneral Diaz βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του εθνικού τους πρωταθλήματος. Η Γκουαρανί κέρδισε στη Σπορτίβο και την Ιντεπεντιέντε και έπαιξε ισοπαλία με την ομάδα Λιμπερτάντ.

Πρόβλεψη

Η Ρίβερ Πλέιτ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά αυτή η ομάδα δεν έχει σταθερή αγωνιστική πρακτική, σε αντίθεση με την Γκουαρανί, η ποία έπαιξε τρεις γύρους στο εθνικό της πρωτάθλημα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο under. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *