The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρέιντζερς εναντίον Προγκρές

Rangers(Sco)-Niedercorn(Lux)-29.06

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Ibrox“, Γλασκόβη

Πέμπτη, 29/06/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ένα από τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρέιντζερς Γλασκόβης και ομάδας του Λουξεμβούργου με το όνομα Προγκρές Ντίντερκορν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν για την τελική νίκη των παιδιών από τη Σκωτία, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ταυτόχρονα ότι για τη Ρέιντζερς το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ένα είδος ντεμπούτου μετά την επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο ποδοσφαίρου της Σκωτίας, έτσι ο αγώνας με μια μικρή ομάδα από την ηπειρωτική Ευρώπη θα είναι σαν μικρή πρόκληση για τους «προτεστάντες».

Τρίτοι στη Σκωτία

Η Ρέιντζερς Γλασκόβης στη σεζόν 2016 – 17 έχει πάρει τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, οι «προτεστάντες» έχασαν από τη Σέλτικ ολόκληρους 39 πόντους, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθόλου, λαμβάνοντας υπόψη πόσα χρόνια η Ρέιντζερς επέστρεφε στην ελίτ, ενώ η Σέλτικ βασίλευε στη Σκωτία, κάθε χρόνο έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ, με λίγα λόγια έβγαζε λεφτά από το ποδόσφαιρο.

Τέταρτοι στο Λουξεμβούργο

Με τη σειρά της η Προγκρές στη σεζόν 2016–2017 κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, η ομάδα αυτή σε 26 παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει 44 πόντους. Το αποτέλεσμα είναι έτσι κι έτσι, αλλά εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα είναι εκτός έδρας παιχνιδιού, σε 13 παιχνίδια εκτός έδρας στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Λουξεμβούργου η Προγκρές έχει σημειώσει 8 νίκες, σκοράροντας 31 γκολ στο δίχτυ των αντιπάλων.

Πρόβλεψη

Η Ρέιντζερς Γλασκόβης εντός έδρας της τακτικά σκοράρει πολλά γκολ, ενώ η Προγκρές είναι ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού με αρκετά καλή γραμμή της επίθεσης και αδύναμη άμυνα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 3,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *