The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο εναντίον Μονακό

Porto-Monaco-06.12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ντραγκάο

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Πόρτο και Μονακό. Σε αυτό το παιχνίδι το κίνητρο είναι στο πλευρό της πορτογαλικής ομάδας, οι «δράκοι» αγωνίζονται με τη γερμανική ΡΜ Λειψίας για τη δεύτερη θέση στον όμιλο G, ενώ η Μονακό δεν αγωνίζεται πλέον για τίποτα, η ομάδα του Ζαρντίμ επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, είναι πιθανό ότι οι Monegasques θα παίξουν το επερχόμενο παιχνίδι όχι με τη βασική σύνθεση.

Δεύτεροι

Στον όμιλο G υπάρχει μια κατάσταση όπου η Μπεσίκτας είναι σίγουρα πρώτη, ακόμα και αν χάσει το επερχόμενο παιχνίδι από την ΡΜ Λειψίας, ενώ η Μονακό είναι σίγουρα τέταρτη, ενώ η Πόρτο και η γερμανική ομάδα αγωνίζονται μεταξύ τους. Στις προσωπικές συναντήσεις οι «ταύροι» έχουν χάντικαπ από τους Πορτογάλους, γι’ αυτό στην επερχόμενη συνάντηση η Πόρτο πρέπει να κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ. Τώρα στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 7 βαθμοί.

Αποτυχία

Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν του 2016 – 17, όπου η Μονακό έχει καταφέρει να κερδίσει στην Λιγκ 1 Γαλλίας, καθώς και να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε το ξεπούλημα των παικτών, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων». Αν στη Λιγκ 1 στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους αρκεί και η διαθέσιμη σύνθεση, στο ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι αρκετό, που απέδειξε το τρέχον τουρνουά. Η Μονακό μετά από 5 γύρους στον όμιλο κατάφερε να σημειώσει μόνο δύο βαθμούς: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η ομάδα της Cote d’Azur δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε καν την τρίτη θέση και τα πλέι-οφ του Europa League.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο στο ζευγάρι με τη Μονακό υπάρχει ξεκάθαρο και άξιο φαβορί, οι Πορτογάλοι έχουν μια αρκετά καλή σεζόν σε όλα τα μέτωπα, κρατάνε τα «ηνία της δεύτερης θέσης» στα χέρια τους. Για να γίνει αυτό, απλά πρέπει να νικήσει τη Μονακό την Τετάρτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Πόρτο με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *