The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΦ Αϊντχόφεν vs Φίτεσε 19/04/2016 στις 21:45

ПСВ-Витесс-19.04

Την Τρίτη, 19 Απριλίου στις 21:45 στο γήπεδο του Αϊντχόφεν «Philips» η ΠΣΦ Αϊντχόφεν στον αγώνα της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ολλανδίας θα υποδεχτεί τη Φίτεσε.

Η ΠΣΦ Αϊντχόφεν είναι νυν πρωταθλητής της Ολλανδίας και αυτή τη σεζόν με όλες τις δυνάμεις της προσπαθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Μετά από 31 αγωνιστικές η ομάδα του Phillip Cocu μοιράζεται την 1-2 θέση του πρωταθλήματος με την Άγιαξ. Στο λογαριασμό της ΠΣΦ είναι 23 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες, με διαφορά τερμάτων 77-29. Μετά από δύο αποτυχίες με την Χέρενβεν 1:1 και την Άγιαξ 0:2 οι γηπεδούχοι κέρδισαν τα επόμενα τρία παιχνίδια με συνολικό σκορ 9:2. Εντός έδρας της η ΠΣΦ χάνει πολύ σπάνια τους πόντους στο πρωτάθλημα: σε 15 παιχνίδια σημείωσε 36 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 33-14.

Η Φίτεσε πνίγηκε προς το τέλος της σεζόν, στους τελευταίους 5 γύρους σημείωσε μόνο 5 βαθμούς χωρίς να κερδίσει στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά από 31 αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι με 45 πόντους και τη διαφορά τερμάτων 52-31 καταλαμβάνουν την 8η θέση στο πρωτάθλημα, μόνο 1 πόντος χωρίζει την ομάδα από την 7η θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί για τη θέση στο Europa League. Εκτός έδρας η Φίτεσε δείχνει εντυπωσιακή σταθερότητα: στους 15 αγώνες σημείωσε 5 νίκες, 5 φορές έπαιξε ισοπαλία και 5 φορές έχασε με διαφορά τερμάτων 23-16.

Στις τετ-α-τετ συναντήσεις το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της ΠΣΦ Αϊντχόβεν, η οποία κέρδισε τα 4 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Φίτεσε με συνολικό σκορ 6:1. Συμπεριλαμβανομένης αυτής τη σεζόν 1:0. Το δυναμικό των ομάδων δε συγκρίνεται, η ΠΣΦ είναι ηγέτης του ολλανδικού ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια, ενώ η Φίτεσε είναι μια μεσαία ομάδα, ιδιαίτερα τώρα βρισκόμενη σε κρίση. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι σαφές εκ των προτέρων, η πρόβλεψή μου είναι νίκη της ΠΣΦ.

Πρόβλεψη: Άσος 1 με απόδοση 1,5 στη στοιχηματική εταιρία 10bet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *