The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία εναντίον Μεξικό

Portugal-Mexico-18.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών Φάση ομίλων

Κυριακή, 18 Ιουνίου, 6:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Καζάν Αρένα

Η εθνική Πορτογαλίας την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει εναντίον Μεξικό στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Σε αυτό το ζευγάρι οι Πορτογάλοι είναι ξεκάθαρο φαβορί, εν μέρει με μια τέτοια γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε και τους Μεξικανούς. Η ομάδα από τη Βόρεια Αμερική έχει πολύ αξιοπρεπή σύνθεση και εμπειρία των διεθνών συναντήσεων.

Πρωταθλητές της Ευρώπης

Η εθνική Πορτογαλίας στους πέντε τελευταίους αγώνες κέρδισε τέσσερις φορές με μία ήττα. Η ήττα συνέβη στον φιλικό εναντίον της εθνικής Σουηδίας, η βαθμολογία της συνάντησης είναι 2:3. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Λετονία, Ουγγαρία, Κύπρο και τη Λετονία, αλλά στο εκτός έδρας αγώνα. Από τους Κυπρίους και Λετονούς στους δύο τελευταίους αγώνες οι Ίβηρες δεν έχασαν ούτε ένα στόχο, που λέει πολλά για την εξαιρετική αμυντική γραμμή της ομάδας.

Πρωταθλητές του CONCACAF

Η εθνική του Μεξικού στη γεωγραφική της περιοχή είναι και πάλι πρώτη, που δεν είναι περίεργο, διότι οι Μεξικανοί έχουν το ισχυρότερο σχήμα της συνομοσπονδίας. Στους πέντε τελευταίους αγώνες η «τρικολόρ» σημείωσε τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη με την ομάδα των ΗΠΑ, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στο Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Ιρλανδία και Ονδούρα, ήττα από την Κροατία. Η εθνική του Μεξικού στο επερχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσει να μην χάσει, η σύνθεση του ομίλου επιτρέπει να ανταγωνίζονται για τα πλέι-οφ.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας είναι φαβορί του αγώνα με το Μεξικό, αλλά οι Αμερικανοί θα δώσουν μάχη στην ευρωπαϊκή ομάδα, για αυτό δεν μπορεί να υπάρχει καμία αμφιβολία. Για τους Μεξικανούς θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά μια ισοπαλία μπορεί να συμβεί. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: το Μεξικό δε θα χάσει με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *