The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία εναντίον Ισπανία

Portugal-Spain-15.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος B – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Ολυμπιακό Στάδιο Φιστ, Σότσι.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Σότσι, όπου θα συναντηθεί η εθνική της Πορτογαλίας με την εθνική Ισπανίας. Από την έκβαση αυτής της αναμέτρησης εξαρτάται πιθανότατα η μοίρα της πρώτης θέσης στον όμιλο Β, πρόσφατα, οι Ισπανοί θεωρούνταν υποψήφιοι για νίκη στο τουρνουά. Ωστόσο, λόγω των τελευταίων ειδήσεων, αυτές οι φιλοδοξίες μπορεί να μην υλοποιηθούν. Στις 13 Ιουνίου απολύθηκε ο προπονητής της Ισπανίας.

Το όνομα της πρωταθλήτριας της Ευρώπης υποχρεώνει την Πορτογαλία στις αξιοπρεπείς επιδόσεις σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί δεν πιστεύουν σ’ αυτήν. Στην πραγματικότητα, οι Πορτογάλοι έχουν πολύ καλή εμφάνιση τον τελευταίο καιρό, και αυτό αποδεικνύουν τα αποτελέσματά τους στα προκριματικά και φιλικούς αγώνες, γι’ αυτό δεν πρέπει να υποτιμάμε από την αρχή το Ρονάλντο και τους εταίρους. Όλοι οι ηγέτες της ομάδας είναι υγιείς και είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν. Την παραμονή του Μουντιάλ η ενδεκάδα του Φερνάντο Σάντος νίκησε 3:0 την Αλγερία και τώρα είναι πανέτοιμηοι να πολεμήσουν με τους Ισπανούς και τους Μαροκινούς για την έξοδο από τον όμιλο.

Ενώ στο στρατόπεδο της Ισπανίας όλα είναι ανησυχητικά. Δύο ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου απολύθηκε ο προπονητής Γιούλεν Λοπετέγκι. Το θέμα είναι ότι την παραμονή τα ΜΜΕ δήλωσαν ότι ο τεχνικός υπέγραψε σύμβαση με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η κίνηση του Λοπετέγκι δεν άρεσε στην ηγεσία του ισπανικού ποδοσφαίρου, και αποφάσισε να αλλάξει αμέσως τον προπονητή της «φούρια ρόχα». Είναι σαφές ότι οι παίκτες της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Επίσης τα τακτικά σχήματα που έστιζε ο Λοπετέγκι, μπορούν να πάνε στα κομμάτια. Τώρα οι Ισπανοί είναι δύσκολο να ονομαστούν υποψήφιοι για νίκη στο τουρνουά – θα είναι ευχαριστημένοι αν καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα συναισθηματικές προκλήσεις και να δείξουν το καλύτερό τους τουλάχιστον στο στάδιο των ομίλων.

Παρά όλες τις αναταραχές, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2010 παραμένουν μια σοβαρή δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι απίθανο οι πρωταγωνιστές της επίθεσης της εθνικής (Isko, Silva, Costa) να ξεχάσουν πώς να σκοράρουν στην εστία του αντιπάλου. Αλλά στην άμυνα μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Επειδή ο κύριος αμυντικός Gerard Piquet δεν θα μπορέσει να παίξει στον αγώνα. Έτσι, αναμένουμε αποτελεσματικό παιχνίδι με γκολ και από τις δύο ομάδες. Πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,08.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *