The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία εναντίον Ολλανδία

Portugal-Netherlands-26.03

Φιλικός αγώνας

Δευτέρα, 26 Μαρτίου Μαρτίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο φιλικό αγώνα η εθνική Πορτογαλίας θα παίξει εναντίον Ολλανδίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Γενεύη στις 26 Μαρτίου 2018 στις 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Εθνική Πορτογαλίας

Η εθνική Πορτογαλίας δεν είχε κανένα πρόβλημα, προσπερνώντας στον όμιλό της την Ελβετία. Παρά την ήττα στον πρώτο αγώνα, ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες κατάφεραν να νικήσουν και από την πρώτη θέση να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στους τελευταίους αγώνες η Πορτογαλία έπαιξε ισοπαλία με τις ΗΠΑ (1:1), κέρδισε τη Σαουδική Αραβία (3:0), την Ελβετία (2:0) και την Ανδόρα (0:2).

Ολλανδία

Η εθνική Ολλανδίας δεν κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφήνοντας μπροστά την εθνική Γαλλίας και Σουηδίας. Στους τελευταίους αγώνες οι Ολλανδοί έπαιξαν καλά και νίκησαν τη Ρουμανία (0:3), τη Σκωτία (0:1), τη Σουηδία (2:0) και τη Λευκορωσία (1:3).

Πρόβλεψη

Η Πορτογαλία αυτή τη στιγμή είναι η πρωταθλήτρια της Ευρώπης. Η ομάδα είχε εξαιρετική προκριματική για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν μια διαδικασία αλλαγής των γενεών, αν και μπορούν να καυχηθούν για την καλή άμυνα με τα ονόματα και τους δημιουργούς τους στην επίθεση. Δεδομένης της καλής επίθεσης και των δύο ομάδων, μπορείτε να περιμένετε ανταλλαγή γκολ.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Ολλανδία: και οι δύο θα σκοράρουν – ναι.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *