The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία εναντίον Χιλή

Portugal-Chile-28.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών Ημιτελικός

αύριο, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καζάν Αρένα, Καζάν

Την ερχόμενη Τετάρτη η πορτογαλική εθνική ομάδα θα παίξει εναντίον των Χιλιανών στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η εθνική Πορτογαλίας είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ενώ η Χιλή είναι η καλύτερη στη Νότια Αμερική, οπότε αυτό το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως κορυφαίο με τα υψηλότερα πρότυπα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της ομάδας των Ιβήρων, με μια τέτοια γραμμή γενικώς μπορούμε να συμφωνήσουμε, αν και δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι Χιλιανοί σε καμία περίπτωση.

Απόκτησαν τη φόρμα

Η εθνική Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια του τουρνουά έχουν αποκτήσει τη φόρμα. Ξεκινήσανε οι Πορτογάλοι με ισοπαλία με την εθνική Μεξικού 2:2, στη συνέχεια οι Ίβηρες ελάχιστα νίκησαν τη ρωσική εθνική 1:0 και μετά πειστικά νίκησαν την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας 4:0. Ως αποτέλεσμα η πορτογαλική εθνική μετά από τρεις γύρους σκόραρε επτά πόντους, η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών από την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Δύο ισοπαλίες

Η εθνική της Χιλής ξεκίνησε το τουρνουά με τη νίκη πάνω στο Καμερούν 2:0, αλλά η συνέχιση της νίκης δεν ακολούθησε. Πρώτα ισοπαλία με τους Γερμανούς, μετά ισοπαλία με τους Αυστραλούς, και οι δύο αγώνες έληξαν με το ίδιο σκορ 1:1. Η εθνική της Χιλής κέρδισε πέντε πόντους στον κουμπαρά της, αλλά εδώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι τρεις αγώνες έληξαν με το αποτέλεσμα του πάτους, έτσι ώστε είναι δυνατόν να υποθέσουμε ότι και η επερχόμενη αναμέτρηση δε θα είναι πολύ αποτελεσματική.

Πρόβλεψη

Στα υψηλότερα στάδια των σημαντικών τουρνουά είναι πολύ υψηλό κόστος του λάθους, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι πρώτα επικεντρώνονται στην πύλη τους, στη θέληση να μην χάσουν το στόχο. Οι Πορτογάλοι και οι Χιλιανοί έχουν πολύ ισχυρές γραμμές άμυνας, ο αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έχει τεράστια ευκαιρία να είναι του πάτους. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *