The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πορτογαλία – Αυστρία στις 18/6/2016 στις 22:00

Portugal-Austria-18.06

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου του Σαββάτου, 18 Ιουνίου, θα ολοκληρώσει η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών Πορτογαλίας και Αυστρίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο τους πρώτους αγώνες τους στο Euro 2016. Εάν οι Ίβηρες κάπως απρόσμενα έπαιξαν ισοπαλία με τους Ισλανδούς, αλλά κέρδισαν ένα πόντο στον κουμπαρά τους, η ομάδα του Marcel Koller εντυπωσιακά έχασε από τους Ούγγρους και επιδείνωσε σημαντικά τις πιθανότητές της στον αγώνα για τη θέση στα πλέι-οφ.

Μετά την ισοπαλία με τους Ισλανδούς η εθνική Πορτογαλίας στα υπόλοιπα παιχνίδια πρέπει να επιτυχαίνει μόνο νίκες, εάν, φυσικά, οι “Ευρωπαϊκοί Βραζιλιάνοι” θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, που θα τους δώσει κάποιες προτιμήσεις στο στάδιο των πλέι-οφ. Υπάρχει αίσθηση ότι οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος κάπως υποτίμησαν τους βόρειους, και το πλήρωσαν το λάθος τους. Με τους Αυστριακούς δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοιο λάθος.

Χωρίς τον Ντράγκοβιτς

Αποτυχημένος αγώνας με τους Ούγγρους μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στην ομάδα του Marcel Koller. Δεν είναι μόνο ότι χάσανε από τον υποψήφιο αντίπαλο, άλλα έχασαν κιόλας τον παίκτη της βασικής σύνθεσης, αφού ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς έλαβε κόκκινη κάρτα και τώρα θα χάσει τον κρίσιμο αγώνα ενάντια στους Πορτογάλους. Στην άμυνα των Αυστριακών η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, τώρα θα λείπει και ο κεντρικός χαφ. Η κατάσταση του Koller τώρα δεν είναι αξιοζήλευτη, αλλά από την απόφασή του εξαρτάται η τύχη της ομάδας σε αυτό το τουρνουά, αφού η ήττα από τους Ίβηρες θα πλησιάζει πολύ την εθνική Αυστρίας στον υποβιβασμό από το τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας είναι έμπειρη ομάδα, η οποία σίγουρα θα επωφεληθεί από τα προβλήματα των Αυστριακών στην άμυνα και θα κερδίσει τον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Πορτογαλίας με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *