The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πολωνία – Πορτογαλία στις 30/6/2016 στις 22:00

Poland-Portugal-30.06

Ο πρώτος προημιτελικός αγώνας του Euro 2016 θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Πολωνίας και Πορτογαλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων χωρίς αμφιβολίες θεωρούν τους Ίβηρες φαβορί της συνάντησης, αλλά και οι δυτικοί Σλάβοι με το παιχνίδι τους και τα αποτελέσματά τους αξίζουν σεβασμό.

Διαμέσου πέναλτι

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αγώνων, που η ομάδα του Ναβάλκι έχει παίξει στο Euro, οι Πολωνοί έφαγαν μόνο ένα γκολ στο δίκτυό τους από την εθνική Ελβετίας, το οποίο σκόραρε ο Σακίρι με το σουτ πάνω απ’ τον εαυτό του. Τέτοιες μπαλιές ουσιαστικά δεν πιάνονται, οπότε δεν υπάρχουν παράπονα για τον τερματοφύλακα των «λευκών αετών». Σε γενικές γραμμές οι Πολωνοί επιδεικνύουν αξιοθαύμαστο ομαδικό παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι η ελπίδα για Lewandowski δεν είναι δικαιολογημένη προς το παρόν, αλλά ο Robert έχει ακόμα την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του.

Διαφημισμένοι Πορτογάλοι

Για την εθνική Πολωνίας η πρόκριση στο προημιτελικό είναι κατόρθωμα, ενώ για τους «Ευρωπαϊκούς Βραζιλιάνους» είναι ο κανόνας. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η πορτογαλική ομάδα δεν δείχνει αυτό το παιχνίδι, το οποίο περιμένουν να δουν όλοι από αυτήν, ακόμη και παρά το καλό αποτέλεσμα. Ο όμιλος, όπου βρέθηκαν ο Ρονάλντο και εταίροι, ήταν ειλικρινά αδύναμος, κάτι που εν μέρει απέδειξε το αποτέλεσμα του αγώνα Ουγγαρία – Βέλγιο, αλλά ακόμη και σε τέτοια παρέα οι Ίβηρες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε έναν αγώνα, και προκρίθηκαν στα πλέι-οφ λόγω της διαφοράς τερμάτων. Η Πορτογαλία προσπέρασε την Κροατία, αλλά σ’ εκείνο το παιχνίδι το επίπεδο του παιχνιδιού της πορτογαλικής εθνικής ομάδας, επίσης, ήταν μακριά από το ιδανικό.

Πρόβλεψη

Το Euro 2016 είναι γεμάτο από αισθήσεις και ανακαλύψεις, έτσι δεν θα γίνει έκπληξη εάν η Πολωνία δεν σταμάτησε εκεί, αλλά θα προχωρήσει περαιτέρω. Το επίπεδο της ομαδικότητας των «αετών» είναι υψηλότερο από εκείνο των Ιβήρων, οπότε υπάρχουν πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα για την ενδεκάδα του Ναβάλκι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Πολωνία θα σκοράρει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *