The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πολωνία – Ολλανδία στις 1/6/2016, 21:45

Польша-Нидерланды-01.06

Η εθνική της Πολωνίας, καθώς και η εθνική της Ρωσίας θα πραγματοποιήσει την πρώτη Ιουνίου τον πρώτο της φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του Euro-2016, ενώ οι Ολλανδοί, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στο τελικό γύρο του ηπειρωτικού πρωταθλήματος, έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν με τους Ιρλανδούς έναν αγώνα στο τρέχον προκριματικό γύρο.

Ελπίδα για τα πλέι-οφ

Η σημερινή σύνθεση της πολωνικής εθνικής μπορεί να ονομαστεί ισχυρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Ο Adam Navalki έχει στη διάθεσή του μερικά αστέρια του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς και έμπειρη ομάδα ως σύνολο. Αυτό επιβεβαίωσε το προκριματικό τουρνουά για το επερχόμενο Euro-2016, όπου οι “Λευκοί Αετοί” αντάξια φαινόταν στο επίπεδο των νυν πρωταθλητών του κόσμου Γερμανών, χάνοντας απ’ αυτούς βάση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού μόνο ένα βαθμό και τελειώνοντας στη δεύτερη θέση του ισχυρού ομίλου, όπου έπαιξαν επίσης οι Ιρλανδοί, Σκωτσέζοι, Γεωργιανοί και η εθνική του Γιβραλτάρ.

Η ισοπαλία με την Ιρλανδία

Σε αντίθεση με τους Πολωνούς, οι οποίοι κατά την τρέχουσα περίοδο δεν έχουν παίξει ακόμα τους φιλικούς, η εθνική του Danny Blind έχει ήδη παίξει με την ομάδα της Ιρλανδίας εκτός έδρας, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1:1, και οι «πορτοκαλί» έχουν σωθεί στο τέλος του αγώνα, η μπάλα είναι στο λογαριασμό του de Jong. Σε γενικές γραμμές οι Ολλανδοί κατά το ματς φαινόταν αρκετά καλά, συνδυάζανε, έπαιζαν απότομα σε αντεπίθεση, αλλά χτυπούσαν λίγο το στόχο.

Πρόβλεψη

Οι παίκτες της εθνικής Πολωνίας βρίσκονται τώρα κάτω από μεγάλη σωματική πίεση μετά από τις ασκήσεις εντός ομάδας, οπότε στο επόμενο ματς μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε από τους «Λευκούς Αετούς» το ποιοτικό παιχνίδι. Η εθνική της Ολλανδίας βρίσκεται σε ένα τελείως διαφορετικό ρυθμό, έπαιξε αρκετά καλά με τους Ιρλανδούς, και θα έρθει στην Πολωνία για ένα θετικό αποτέλεσμα για τον εαυτό της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ολλανδία δεν θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία WilliamHill

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *