The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πολωνία εναντίον Μαυροβούνιο

Poland-Montenegro-08.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, Βαρσοβία

Την ερχόμενη Κυριακή η εθνική Πολωνίας στην έδρα της θα φιλοξενεί την εθνική του Μαυροβουνίου στο πλαίσιο του 10ου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, την εθνική ομάδα της Πολωνίας, η οποία δεν έχει ακόμη επιλύσει πλήρως όλα τα προβλήματα με την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην ουσία οι «Λευκοί Αετοί» θα βολευτούν στο επερχόμενο παιχνίδι και με την ισοπαλία, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η ενδεκάδα του Άνταμ Ναβάλκα θα παίξει στην έδρα της μόνο για τη διατήρηση του σκορ.

Οι πρώτοι

Μετά από 9 γύρους στα τρέχοντα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική Πολωνίας ήταν σε θέση να κερδίσει 22 βαθμούς, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να είναι στην πρώτη θέση του Ομίλου Ε. Τρεις μονάδες λιγότερες έχει η εθνική Δανίας, έξι – η εθνική του Μαυροβούνιου. Ισοπαλία θα ικανοποιήσει απόλυτα τους Πολωνούς, θα γίνουν απρόσιτοι για τους Δανούς, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί η εξαιρετική φόρμα των «λευκό-κοκκινιών», οι οποίοι στον ένατο γύρο κέρδισαν συντριπτικά την εθνική Αρμενίας.

Τρίτοι

Η εθνική του Μαυροβουνίου ολοκληρώνει ένα πολύ καλό προκριματικό τουρνουά, στο οποίο οι Βαλκάνιοι μέχρι τελευταία είχαν τις πιθανότητες για τη δεύτερη θέση και τα play-off. Δεν έπρεπε να χάσουν εντός έδρας από τη Δανία, αλλά τη μοίρα της συνάντησης αποφάσισε το μοναδικό γκολ του Δανού Eriksen στο 17ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας είναι σαφώς ισχυρότερη από του Μαυροβούνιου, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ οι Μαυροβούνιοι μετά την ήττα από τους Δανούς μετά βίας θα προλάβουν να συνέρθουν για να δώσουν μάχη στην εθνική Πολωνίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Πολωνίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,50


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *