The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Πλίμουθ Αργκάιλ εναντίον Λίβερπουλ

Plymouth-Liverpool-18.01

Κύπελλο Αγγλίας

Home Park“, Πλίμουθ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Λίβερπουλ την Τετάρτη στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου του Κύπελλο Αγγλίας πρόκειται να επισκεφθεί την ομάδα του Πλίμουθ, η οποία εκπροσωπεί Λιγκ 2, δηλαδή, τέταρτο στη δύναμη πρωτάθλημα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν πολύ μικρή πιθανότητα επιτυχίας στο επερχόμενο παιχνίδι, και, κατά πάσα πιθανότητα, με αυτή τη θέση των “παντογνωστών” μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Δεύτερη στην Λιγκ 2

Η Πλίμουθ έχει παίξει 25 αγώνες στην Λιγκ 2. Στο πρωτάθλημά της η Πλύμουθ σκόραρε 51 πόντους, ο αριθμός των πόντων αυτών αντιστοιχεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω είναι η  Ντόνκαστερ Ρόβερς, η οποία έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω. Στη Λιγκ 2 η Πλίμουθ έπαιξε εντός έδρας 14 αγώνες, όπου σκόραρε 8 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ποιο σχήμα θα βγάλει ο Κλοπ;

Η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά παρά το γεγονός αυτό, στον πρώτο αγώνα του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας ο προπονητής των “κόκκινων” έβγαλε ειλικρινά δεύτερο σχήμα, το οποίο δεν μπόρεσε εντός έδρας να νικήσει μια ομάδα από το τέταρτο σε δυνάμεις πρωτάθλημα της Αγγλίας. Στο επερχόμενο ματς ο Κλοπ είναι απίθανο να θέσει τη βάση, πάλι θα υπάρχει αλλαγή, αλλά η έκδοση της σύνθεσης, σίγουρα, θα είναι πιο μαχητική.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έπαιξε πολύ ποιοτικά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι “κόκκινοι” επωφελήθηκαν από το λάθος του αντίπαλου, ενώ οι ίδιοι μέχρι το τέλος κρατούσαν άμυνα. Η Λίβερπουλ έχει τώρα προβλήματα στελέχωσης, αλλά για να περάσει τη Πλίμουθ Αργκάιλ θα πρέπει να διαρκέσει μιάμισης βάσης των “πελεκάνων”, οπότε το στοίχημα στο αρνητικό χάντικαπ στο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *