The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Περού εναντίον Δανία

Peru-Denmark-16.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Ρωσία. Saransk. Στάδιο “Mordovia Arena”

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι Περουβιανοί επιστρέφουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά από 36 χρόνια. Οι Δανοί έπαιξαν εκεί πολύ πρόσφατα – το 2010. Αυτές ομάδες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι σπάνιοι επισκέπτες μεγάλων παγκόσμιων πρωταθλημάτων, πρέπει να παίξουν μεταξύ τους τη δεύτερη θέση στον όμιλο Γ.

Η εθνικής του Περού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα τελευταία είκοσι επτά παιχνίδια της ομάδας υπήρχαν μόνο δύο ήττες! Επιπλέον, οι Περουβιανοί είναι διάσημοι για το εξαιρετικό παιχνίδι τους στον αμυντικό. Τρία χαμένα γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια είναι μια περαιτέρω επιβεβαίωση αυτού. Τώρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσουν τέτοια φόρμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου οι Περουβιανοί μπορούν να δηλώσουν σοβαρά για τον εαυτό τους.

Οι Δανοί είναι επίσης εξαιρετικοί στην άμυνα. Σε έξι από τα δέκα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Hareide δεν έχασαν στο δικό τους δίχτυο. Αλλά οι αντίπαλοι ήταν μεσαίας τάξης: Σουηδία, Ιρλανδία, Παναμάς. Οι Περουβιανοί είναι μια πιο σοβαρή πρόκληση. Εάν η Δανία μπορέσει να τους νικήσει, τότε με μεγάλη πιθανότητα θα προκριθεί από τον όμιλο.

Πρόβλεψη

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί. Επειδή συναντιούνται δύο απολύτως ίσες ομάδες. Επιπλέον, στην προσωπική αναμέτρηση θα αποφασίσουν τη μοίρα της εξόδου στους 16. Ας δώσουμε ένα μικρό πλεονέκτημα στους Περουβιανούς, καθώς φαίνονται πιο ελκυστικοί στην επίθεση. Πρόβλεψη για τον αγώνα: η εθνική του Περού δε θα χάσει με απόδοση 1,61.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *